Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Αμαλία – Μιράντα στην αντιπαράθεση

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: “Επιστρέφει με νέα καταιγιστικά επεισόδια και στο επίκεντρο των εξελίξεων βρίσκονται για ακόμη μια φορά Αμαλία και Μιράντα. Η Μιράντα ενοχλείται από τη συνεχή παρουσία της Αμαλίας στο κατάστημα, αλλά και από το γεγονός ότι ο Ντίνος έχει εκνευριστεί με τον Σίμο, που φλερτάρει ανοιχτά την Αμαλία.

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Αμαλία – Μιράντα στην αντιπαράθεση

Όλα αυτά την βασανίζουν από τον φόβο μήπως το παλιό τους αίσθημα αναζωπυρωθεί. Έχει πολλές υποψίες που δεν την αφήνουν να ησυχάσει και να απολαύσει τη ζωή με τον Ντίνο. Η ζήλεια την τρώει συνεχώς. Φοβάται ότι η Αμαλία θέλει να της κλέψει τον άντρα της, χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια, ότι η Αμαλία είναι η κόρη της.

Παρόλα αυτά, νιώθει ευτυχία που απειλείται από εκείνη και πιστεύει ότι θα καταστρέψει τη σχέση που έχει χτίσει με τον Ντίνο. Παρόλο που την ανακουφίζει το ενδιαφέρον που δείχνει ο γοητευτικός Σίμος προς την Αμαλία, στη Μιράντα γεννιούνται υποψίες ότι ο Ντίνος αρχίζει να ζηλεύει τη φρεσκάδα που αποπνέει η Αμαλία και την ανανεωμένη διάθεσή της. Όλα αυτά θα αναδειχθούν στα νέα επεισόδια της σειράς.”

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More