Ο Παράδεισος Των Κυριών – Σοκ – Βγάζει μαχαίρι και τον καρφώνει

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Πάρης αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον πατέρα του, καταγγέλλοντάς τον στην αστυνομία και ορίζοντας τη συνάντηση όπου θα συλληφθεί. Παρά τις προσπάθειές του, ο Αποστόλης, απογοητευμένος από τον προδιαγεγραμμένο προδικασμό του γιου του, επιλέγει να παραδοθεί.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Σοκ – Βγάζει μαχαίρι και τον καρφώνει

Μετά την επιτυχημένη ενέδρα της αστυνομίας, ο Αποστόλης επιστρέφει στη Μάγια, τη μοναδική που μπορεί να του προσφέρει υποστήριξη. Ωστόσο, κατά τη στιγμή που η Μάγια προσπαθεί να τον παρηγορήσει, εμφανίζεται ξαφνικά ο Φώτης και τον επιτίθεται, κατηγορώντας τον για σχέση με τη σύζυγό του. Κατά λάθος, καθώς προσπαθεί να επιτεθεί στον Αποστόλη, μαχαιρώνει αντί γι’ αυτόν τη Μάγια. Ο Αποστόλης εγκαταλείπει το σημείο και καταφθάνει στο σπίτι του Χρήστου, όπου εκεί βρίσκεται και η Βικτώρια.

Καθώς συζητούν , συνειδητοποιούν ότι ο χρόνος τους στενεύει και πρέπει να αντιμετωπίσουν την επέμβαση της αστυνομίας. Παράλληλα, ο Χρήστος εκφράζει την προθυμία του για άλλον ένα φόνο, αυτή τη φορά με στόχο τον Αποστόλη. Ωστόσο, συνειδητοποιεί ότι αυτή η ενέργεια θα τον οδηγήσει στην καταδίκη του. Με τη βοήθεια της Βικτώριας, προσπαθούν να βρουν τρόπο να διαφύγουν χωρίς να αποκαλυφθούν όλα στην αστυνομία. Προτείνουν στον Αποστόλη τη λύση: να παραδοθεί και να εκθέσει τον Δούβλη, αναδεικνύοντας τον ως ένα από τα μεγαλύτερα θύματα του.

 

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More