Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Πυροβολεί εν ψυχρώ τον Χρήστο

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Ματούλα, παίρνει το νόμο στα χέρια της επιδιώκοντας τη σωτηρία της κόρης της στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς. Η αγωνία κορυφώνεται καθώς φτάνουμε στο οριστικό φινάλε του “Παραδείσου των Κυριών”.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Πυροβολεί εν ψυχρώ τον Χρήστο

Ένας φόνος και μια φυγή ζευγαριού θα προκαλέσουν σημαντικές ανατροπές. Η απόφαση του Ντίνου και της Αμαλίας να εγκαταλείψουν όλα παραμένει συνταρακτική. Η αγάπη τους παραμένει ισχυρή και τους οδηγεί να δράσουν αποφασιστικά. Ο Σίμος παραμένει φυλακισμένος, ενώ η Αμαλία ανακοινώνει την απόφασή της να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τον Ντίνο. Η Μιράντα προσπαθεί να την πείσει να αλλάξει γνώμη, αλλά χωρίς επιτυχία. Η Μιράντα παραμένει δίπλα στον Χριστόφορο, στηρίζοντάς τον.

Την ίδια στιγμή, η Ματούλα και η Στέλλα βρίσκονται σε απόγνωση και αποφασίζουν να ζητήσουν βοήθεια από την Μιράντα. Αποστέλλουν ένα γράμμα που θα έχει μεγάλες συνέπειες. Ο Χρήστος, αν και φαίνεται ήρεμος, κρύβοντας τον θυμό του. Όταν ανακαλύπτει το γράμμα, η οργή του τον οδηγεί σε μια απόφαση με μοιραίες συνέπειες. Ξυλοφορτώνει τη Στέλλα, πιστεύοντας ότι αυτή προσπάθησε να παραδώσει το γράμμα. Η Ματούλα, απελπισμένη και θέλοντας να προστατέψει την κόρη της, παίρνει την τελική απόφαση και πυροβολεί τον Χρήστο.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like