Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ψάχνει αποδείξεις για την ενοχή της Βικτώριας

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Mε τον γάμο της Ζαχαρούλας να παραμένει βασική προϋπόθεση για τους δικούς της προκειμένου να παντρευτούν και τα αδέρφια της, η Τζένη δεν έχει άλλη επιλογή παρά να προτείνει στον Πασχάλη να κλεφτούν. Όλοι είναι σύμφωνοι με την πρόταση αυτή, εκτός από τον Μεμά, ο οποίος όμως είναι αναγκασμένος να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ψάχνει αποδείξεις για την ενοχή της Βικτώριας

Έτσι, ξεκινούν να οργανώνουν μαζί έναν μυστικό γάμο, πράγμα πολύ δύσκολο κάτω από τη μύτη της άγρυπνης μάνας τους. Την ίδια στιγμή, στο σπίτι των Μπουραντάδων ξεσπά νέα ταραχή όταν η Βικτώρια πιάνει τον Χριστόφορο να βγαίνει από το δωμάτιό της και, εμφανώς δυσαρεστημένη, του ζητά τον λόγο. Εκείνος δικαιολογείται ότι τάχα έψαχνε ένα βιβλίο και στέλνει αμέσως το φάρμακο που βρήκε για εργαστηριακό έλεγχο.

Αδυνατεί κι ο ίδιος να πιστέψει ότι η γυναίκα που αγάπησε τόσο είναι ικανή για φόνο, όμως θέλει να το ελέγξει για να είναι σίγουρος. Εκείνη, από την πλευρά της, σίγουρη πια πως ο Χριστόφορος την υποψιάζεται, δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά συνεχίζει να χειραγωγεί τον Δημοσθένη και τη Στέλλα, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσει όπως θέλει.

Όταν, όμως, έρχονται στο φως και νέα στοιχεία που την ενοχοποιούν, νιώθει πως ο κλοιός γύρω της έχει στενέψει ασφυκτικά. Την ίδια στιγμή, η Αμαλία ετοιμάζεται για τη δίκη του βιασμού της από τον Πάρη και είναι πολύ αγχωμένη.

Νιώθει ότι όλο αυτό είναι τελείως μάταιο και ο μόνος που καταλαβαίνει τα αισθήματά της και της συμπαραστέκεται είναι ο Ντίνος. Αγχωμένος όμως είναι κι ο Πάρης, αν και θεωρεί ότι έχει τον νόμο με το μέρος του. Ενώ ο Αποστόλης μαθαίνει ένα νέο που θα του αλλάξει για άλλη μια φορά τη ζωή, η Αμαλία λέει στον Σίμο πως κάποιος από το εξωτερικό τηλεφώνησε και είπε ότι βρήκε τα στοιχεία του ανθρώπου που ψάχνει!

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like