Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Πριν παραδοθώ, θέλω να περάσουμε μαζί αυτό το βράδυ

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Πάρης αποκαλύπτει στον Ντίνο ποιος βρίσκεται πίσω από το μεγαλύτερο αίνιγμα του «Παραδείσου», ωστόσο ο Ντίνος δυσκολεύεται να τον πιο στέψει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Πριν παραδοθώ, θέλω να περάσουμε μαζί αυτό το βράδυ

Την ίδια στιγμή ο Ρένος αποφασίζει να θυσιάσει τη ζωή του, να πάρει πάνω του όλες τις κατηγορίες και να μπει φυλακή για να σώσει τον καλύτερό του φίλο: «Πριν πάω να παραδοθώ, σε παρακαλώ θέλω να περάσουμε μαζί αυτό το βράδυ», ικετεύει στον Σίμο. Παράλληλα, η Στέλλα εμφανίζεται στο σπίτι της Αμαλίας για να της ζητήσει να μείνει μαζί της, κάτι που θα τη φέρει σε δύσκολη θέση: «Δυστυχώς, Στέλλα μου, είναι δύσκολο, δεν θα το ήθελα», της λέει και την απογοητεύει.

Ο Αποστόλης βρίσκει τον Πάρη και του ανακοινώνει: «Γιε μου, τα βάσανά μας τελείωσαν, από αύριο θα έχουμε στα χέρια μας την περιουσία μας». Την ίδια στιγμή, η Όλγα και ο Σωτήρης αποφασίζουν να μείνουν μαζί και η Όλγα το ανακοινώνει στην Σύρμω, αλλά η Σύρμω της βάζει τις φωνές: «Τι είναι αυτά που μου λες; Ακόμα είσαι παντρεμένη κι εσύ κι αυτός. Κάτσε να πάρεις το διαζύγιο και μετά κάνε ό,τι θες», τη «μαλώνει». Η χαρά και η σύμπνοια στην οικογένεια του Πάρη δεν θα διαρκέσει για πολύ, καθώς ο Αποστόλης διεκδικεί μέρος της περιουσίας.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like