Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Πλαντάζει στο κλάμα πάνω απο τον τάφο του

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς πλησιάζει, με την Αμαλία να αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Ντίνο στην κόρη της, και ο πόνος της είναι έκδηλος. Ο Ντίνος αποφασίζει να φύγει για την Αμερική μόνος του και πεθαίνει εκεί, πλήρης ημερών. Η Αμαλία, μένει έγκυος και γεννά το παιδί τους, το οποίο μεγαλώνει μαζί με την Μιράντα.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Πλαντάζει στο κλάμα πάνω απο τον τάφο του

Στο 2024, η Αμαλία, σε προχωρημένη ηλικία, βρίσκεται μπροστά στον τάφο του Ντίνου, του ανθρώπου που αγάπησε βαθιά. Μαζί της είναι η κόρη της, η Αντιγόνη, στην οποία δεν έχει αποκαλύψει ποτέ ποιος ήταν ο πατέρας της. Εκεί, αποφασίζει να της πει την αλήθεια για πρώτη φορά, πριν κλείσει και η ίδια τα μάτια της. Εξομολογείται ότι ο Ντίνος ήταν ο πατέρας της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Στο τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο, βλέπουμε επίσης τα εγγόνια της Σύρμως, καθώς και την κόρη και τον γιο της Γεωργίας.

Πριν φτάσουμε σε αυτά τα γεγονότα, παρακολουθούμε τον Σίμο να χάνει τον έλεγχο και να γίνεται επικίνδυνος για όλους, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού του. Σκοτώνει την Βικτώρια μέσα στο κελί της και στη συνέχεια αυτοκτονεί.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like