Ο Παράδεισος Των Κυριών – Παγιδεύει τον Πάρη και τον στέλνει φυλακή

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν καθώς Ο Πάρης βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δολοπλοκία που υλοποιεί ο Σίμος, με σκοπό να εξοντώσει τους εχθρούς του, Ντίνο και Πάρη.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Παγιδεύει τον Πάρη και τον στέλνει φυλακή

Ενημερωμένος για το παρελθόν του Πάρη και τη βίαιη πράξη εναντίον της Αμαλίας, ο Σίμος αποφασίζει να τον καταστρέψει. Ο Σίμος, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορταζ, στρατολογεί τη Νέλλυ, υποδοχή της Χρύσας Μιχαλοπούλου, μιαν αισθησιακή και φιλόδοξη ηθοποιό. Με χρηματική προσφορά, την πείθει να συμμετάσχει στο σατανικό σχέδιο. Αυτή ξεκινά έναν εκ των πρωταγωνιστών σε μια λεπτομερή πλεκτάνη, όπου ο Πάρης γίνεται θύμα της.

Στα επόμενα επεισόδια, ο Πάρης απολαμβάνει τη νέα του ζωή με τη Γεωργία και είναι ευτυχισμένος που πρόκειται να πουλήσει το διαμέρισμά του. Ωστόσο, ανακαλύπτει ότι η αγοράστρια είναι η Νέλλυ, που υλοποιεί το σχέδιο του Σίμου. Μια στιγμή απροσεξίας οδηγεί στο ναρκώσιμο, την αποκάλυψη της αλήθειας και την καταγγελία του Πάρη για βιασμό. Έτσι, ο Πάρης βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν πολύπλοκο ιστό προδοσίας και απάτης, ενώ η ζωή του αναστατώνεται από αυτές τις απροσδόκητες εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More