Ο Παράδεισος των κυριών – Όλγα & Πάρης μαθαίνουν ότι ο Αποστόλης ζει

Ο Παράδεισος των κυριών – Ο Σίμος μεταφέρει τα νέα στη Βικτώρια ότι ο Αποστόλης ζει, προκαλώντας της μεγάλη ταραχή: «Πρέπει να τον βρεις και να τον βγάλεις από τη μέση, Κινδυνεύουμε όλοι μας», τον προειδοποιεί.

Ο Παράδεισος των κυριών – Όλγα & Πάρης μαθαίνουν ότι ο Αποστόλης ζει

Στο μεταξύ, ο Ντίνος είναι αποφασισμένος να βρει η Μιράντα τη χαμένη της κόρη. Έτσι πηγαίνει στη Βικτώρια και την εκβιάζει ανοιχτά: «Αν δεν μας πεις πού είναι η κόρη της Μιράντας, η Λιζέτα θα πάει να καταθέσει τα πάντα για τις παρανομίες σου», την απειλεί. Στο μεταξύ, η Αμαλία πηγαίνει να πει στη Μιράντα ότι είναι η κόρη της. Ωστόσο η Πολυξένη την προλαβαίνει: «Αμαλία, μην το κάνεις αυτό, θα κάνεις πολύ μεγάλο κακό, θα διαλύσεις τα πάντα», της τονίζει και τελικά την πείθει.

Η Στέλλα τρώει ακόμα μια «σφαλιάρα», αυτή τη φορά όμως από τον Ρένο, ο οποίος αρχίζει να την αποφεύγει: «Εντάξει, κάναμε λίγο παρέα, αλλά δεν έγινε και τίποτα», της λέει. Την ίδια στιγμή, η Όλγα και ο Πάρης έρχονται αντιμέτωποι με τη σκληρή αλήθεια, καθώς ο Σωτήρης τούς ενημερώνει: «Ο Αποστόλης είναι ζωντανός, το πτώμα που βρέθηκε ανήκει στον Δούβλη». ενώ η Δωροθέα προβληματίζεται από μια πληροφορία που μαθαίνει από τον Πάρη: «Η κυρία Πιπίτσα γύρισε στο σπίτι του κυρίου Μάρκου. Παρόλο που είναι σε διάσταση μένει εκεί για να βοηθήσει τη Γεωργία με το μωρό», αναφέρει και η Δωροθέα φαίνεται να ζηλεύει.

Η Αμαλία αποφασίζει να προχωρήσει με τον Σίμο Τα εγκαίνια του «Μπον Βιβέρ», του καταστήματος της Δάφνης, ετοιμάζονται όταν εμφανίζεται ξαφνικά ο Μεμάς, οποίος μετά από παρότρυνση της Δάφνης έρχεται για να δουλέψει στο μαγαζί. Την ίδια στιγμή, η Βικτώρια ετοιμάζεται να δράσει καταστρώνοντας το καινούριο της σχέδιο… Παράλληλα η Μάγια φιλοξενεί τον Αποστόλη, ενώ δέχεται στο σπίτι τι της την αναπάντεχη επίσκεψη της Πολυξένης που πηγαίνει να ζητήσει τη βοήθειά της, ο Αποστόλης προλαβαίνει και κρύβεται και ακούει από την Πολυξένη τα προβλήματά της.

Μάλιστα, μόλις η κοπέλα φύγει, ο Αποστόλης παροτρύνει τη Μάγια: «Η κοπέλα είναι από σπίτι, την ξέρω. Καλά έκανες και της πρότεινες να δουλέψει εδώ». Λίγο αργότερα ο Ρένος, ο οποίος παρακολουθεί τα πάντα, βλέπει τον Ντίνο που συνοδεύει την Αμαλία στο σπίτι της, μετά το τραπέζι που της έχουν κάνει με τη Μιράντα, και κατευθείαν πηγαίνει στον Σίμο: «Είδα την Αμαλία να κατεβαίνει από το αμάξι του Παπακώστα», τον ενημερώνει και ο Σίμος τρελαίνεται.

Μάλιστα ετοιμάζεται να μαζέψει τα πράγματά του και να μην πηγαίνει πια στο γραφείο του στον «Παράδεισο». Όλα όμως θα αλλάξουν όταν η Αμαλία τον κάνει να ξανασκεφτεί την απόφασή του: «Γιατί το κάνεις αυτό; Εγώ σε θεωρώ δικό μου άνθρωπο. Δεν θα ήθελα να σε χάσω από τη ζωή μου», του λέει.

Η Όλγα σώζει τη σχέση του Πάρη με τη Γεωργία Ένας υπόγειος «αγώνας δρόμου» γίνεται για το ποιος θα πάρει την περιουσία της Όλγας, καθώς ο δικηγόρος την ενημερώνει: «Αφού ο Αποστόλης δεν είναι νεκρός αλλά αγνοούμενος, η διαθήκη του δεν ισχύει». Παράλληλα η Βικτώρια, στριμωγμένη, προσπαθεί να βρει μια λύση για να γλιτώσει για ακόμα μια φορά και τη βρίσκει στο πρόσωπο μιας κοπέλας, της Νικολέτας (Αμαλία Σγουμποπούλου).

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More