Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Σίμος σκληραίνει την στάση του

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Παρά τις αντιρρήσεις της Μιράντας, ο Ντίνος αποφασίζει να παρουσιάσει στον Σίμο την πρότασή του για την εξαγορά του μεριδίου του στο κατάστημα. “Ο Παράδεισος είναι το όνειρό μου. Τον έχω αφιερώσει όλη μου τη ζωή, και χάρη σε εσένα, Σίμο, τον κράτησα στα χέρια μου την τελευταία φορά,” εξομολογείται ο Ντίνος.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Σίμος σκληραίνει την στάση του

Ο Σίμος, αισθανόμενος πικρία, ρωτάει: “Γιατί να τον πουλήσω πριν μου αποδώσει; Έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου;” Ο Ντίνος τον καθησυχάζει, υποσχόμενος να ανακτήσει τα χρήματα που έχει επενδύσει. Ωστόσο, ο Σίμος επιμένει να ρωτά αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Στο επεισόδιο της σειράς “Ο Παράδεισος των Κυριών,” ο Ντίνος αποκαλύπτει: “Όχι, απλώς θέλω τομαγαζί να επιστρέψει στα χέρια μου.” Ο Σίμος αντιτίθεται, υποστηρίζοντας ότι χωρίς χρήματα δεν είναι συμφέρον του να πουλήσει το μερίδιό του, καθώς θα χρειαστεί να πάρει δάνειο.

“Τα χρήματά σου θα τα πάρεις, αρκεί να συμφωνήσεις,” του λέει επιμόνως ο Ντίνος. Ωστόσο, ο Σίμος αντιστέκεται: “Όχι, δεν συμφωνώ. Σας εμπιστεύτηκα σε μια δύσκολη στιγμή, και αν δεν ήμουν εγώ, ο Παράδεισος θα ήταν αποκαΐδια.” Ο Ντίνος, αρχίζοντας να ανησυχεί, υποστηρίζει ότι θα αναστήσει τον Παράδεισο οποιοδήποτε κόστος και παραδέχεται ότι ήταν λάθος να συνεργαστεί με τον Σίμο. “Γιατί άλλαξες γνώμη;” τον ρωτά εκείνος.

Ο Ντίνος απαντά: “Δεν είναι προσωπικό. Κάνω αυτήν την πρόταση γιατί έχω φτύσει αίμα για τον Παράδεισο και θέλω να επιστρέψει στα χέρια μου. Τίποτα άλλο.” Ωστόσο, ο Σίμος δεν υποκύπτει. Αναφέρει ότι το μερίδιό του δεν πρόκειται να το πουλήσει και αποχωρεί, αφήνοντας το μέλλον του μαγαζιού αβέβαιο.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More