Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Ντίνος δίνει μια κλωτσιά και τα διαλύει όλα

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Στα επόμενα επεισόδια της σειτράς, οι εξελίξεις ανατρέπουν τις ζωές των όλων, καθώς ο Ντίνος παίρνει μια απόφαση που καταρρακώνει ψυχολογικά την Αμαλία. Το ζευγάρι σχεδιάζει να φύγει στο εξωτερικό, κρατώντας το σχέδιο τους μυστικό.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Ντίνος δίνει μια κλωτσιά και τα διαλύει όλα

Η Μιράντα, όμως, ανακαλύπτει τα εισιτήριά τους για τη Βαρκελώνη και σοκάρεται. Την ίδια στιγμή, ο Ρένος αποκαλύπτει το σχέδιό τους στον Σίμο. Ο Σίμος, εξοργισμένος, αποφασίζει να τους εμποδίσει με κάθε τρόπο. Αρχικά, επικοινωνεί με τη Μιράντα και προσπαθεί να την στρέψει κατά του πρώην συζύγου της και της κόρης της, όμως η προσπάθειά του αποτυγχάνει. Την επόμενη μέρα, η Μιράντα συναντάει τον Ντίνο και του λέει ότι γνωρίζει για το ταξίδι του με την Αμαλία. Ο Ντίνος αισθάνεται απελπισμένος, καθώς δεν θέλει να πληγώσει καμιά από τις δύο γυναίκες που αγαπά.

Παράλληλα, ο Σίμος προσπαθεί να δημιουργήσει τύψεις στην Αμαλία, ενημερώνοντάς την ότι τόσο αυτός όσο και η Μιράντα γνωρίζουν το σχέδιό της να φύγει με τον Ντίνο. Για να το πετύχει αυτό, ζητάει τη βοήθεια του Ρένου ώστε να μπορέσει να βγει για λίγες ώρες από τη φυλακή. Μέσα σε αυτή την αναστάτωση, η Μιράντα προσπαθεί να μην σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία της κόρης της και πείθει τον Ντίνο να φύγει με την Αμαλία όπως είχαν σχεδιάσει. Ωστόσο, ο Ντίνος αρνείται, μη θέλοντας να πληγώσει τη Μιράντα. Τελικά, αποφασίζει να φύγει μόνος του κρυφά για την Ουάσιγκτον.

Η Μιράντα, υποψιαζόμενη τις κινήσεις του, είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι μπορεί για να ζήσει η Αμαλία με τον άντρα που αγαπά. Αυτές οι δραματικές εξελίξεις πρόκειται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές στη σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών”, όπου οι ήρωες παλεύουν με τα συναισθήματα και τις αποφάσεις τους, επηρεάζοντας ο ένας τη ζωή του άλλου.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like