Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Φώτης μαχαιρώνει την Μάγια

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του serfare.com ο Φώτης επιτίθεται στον Αποστόλη αλλα την μαχαιριά την τρώει η Μάγια.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Φώτης μαχαιρώνει την Μάγια

Αφού καταφέρει να ξεφύγει από την ενέδρα της αστυνομίας, ο Αποστόλης επιστρέφει για άλλη μια φορά στη Μάγια. Ο πόνος της προδοσίας από τον γιο του τον έχει καθηλώσει, και η Μάγια αναδεικνύεται ως το μοναδικό άτομο που παραμένει στο πλευρό του. Αν και η απογοήτευση τον σκιάζει, μεταξύ τους αναπτύσσεται μια επαναστατική ένωση, και οι καρδιές τους αρχίζουν να χτίζουν ένα νέο κεφάλαιο.

Παρά τα ευτυχισμένα σημάδια, ο Φώτης είναι σκιά που πλανιέται πάνω από τον νεογέννητο έρωτα τους. Η συμφωνία που έχει καταστρώσει με τη Βικτώρια αποτελεί μια σκοτεινή σκιά που κλέβει τη χαρά από τη ζωή τους. Έχει υποχρεωθεί να παραδώσει τον εαυτό του, και ο χρόνος φαίνεται να είναι ανεπαρκής για να αποφευχθεί η αναπόφευκτη σύγκρουση.

Σε μια ταραγμένη στιγμή, η εικόνα του Φώτη προκαλεί αναταραχή. Με το μαχαίρι που κρατά, επιτίθεται με αγριότητα. Η μοίρα του φαίνεται σφραγισμένη, αλλά η Μάγια, σαν ένα αγγελικό φύλακα, πετάγεται μπροστά για να προστατέψει τον Αποστόλη. Η μαχαιριά βρίσκει τον στόχο της, και η Μάγια σωριάζεται στο πάτωμα, αφήνοντας πίσω της μια κρίσιμη κατάσταση που ανατρέπει τις ζωές τους.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More