Ο Παράδεισος των Κυριών – Ο Εγκλεισμός της σε τρελοκομείο είναι μονόδρομος

Ο Παράδεισος των Κυριών – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι ανατρεπτικές, καθώς θα διαπραγματευτούμε πιο ενδιαφέρουσες πτυχές της ιστορίας, ειδικά όσον αφορά τη Στέλλα.

Ο Παράδεισος των Κυριών – Ο Εγκλεισμός της σε τρελοκομείο είναι μονόδρομος

Ο Σίμος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς η Αμαλία τον αντιμετωπίζει με επίμονες ερωτήσεις σχετικά με τη συνολική του συμπεριφορά. Θα καταφέρει να την καθησυχάσει ξανά, ή έχει χάσει η Αμαλία την εμπιστοσύνη της προς αυτόν; Ένα δίλημμα που τίθεται από τον Ντίνο στη Μιράντα δημιουργεί ένταση μεταξύ τους. Είναι πραγματικό δίλημμα και για τη Μιράντα, ή έχει ήδη καταλήξει σε μια απόφαση που δεν θα αλλάξει κανείς;

Ο Μεμάς αποκαλύπτει στον Πάρη τα γεγονότα με τη Δάφνη, και εκείνος αποφασίζει να τον στηρίξει. Η Στέλλα προκαλεί έντονο προβληματισμό στη Ματούλα και κυρίως στον Χριστόφορο. Ποια απόφαση θα λάβουν για να την προστατεύσουν; Η Λιζέτα, υπό την απειλή όπλου και μπροστά σε μια στημένη κάμερα, υλοποιεί βήμα-βήμα όλες τις εντολές της Βικτώριας. Η Πολυξένη εμφανίζεται τρομαγμένη στο σπίτι Μπουραντά και τους πληροφορεί για ένα ανώνυμο γράμμα που υποδηλώνει ότι ο Άγης έχει ξανά εξαφανιστεί και είναι πιθανόν σε κίνδυνο.

Παρά τις αντιρρήσεις της Βικτώριας, ο Χριστόφορος κινητοποιείται άμεσα και ειδοποιεί την αστυνομία. Ο Αποστόλης, βλέποντας πόσο προχωρημένη είναι η σχέση της Όλγας με τον Σωτήρη, αποφασίζει να πάρει μέτρα για να τους χωρίσει. Η υγεία της Στέλλας, παρά τις άριστες κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις, παραμένει περίπλοκη λόγω της θολής ψυχολογικής της κατάστασης. Οι γιατροί λαμβάνουν μια απόφαση που προκαλεί έντονες αντιδράσεις. Ο Πάρης, υποψιασμένος από τα τηλεφωνήματα στο σπίτι, ρωτάει ευθέως τη Δωροθέα αν ξέρει που βρίσκεται ο πατέρας του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More