Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Αποστόλης αφήνει την τελευταία του πνοή

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η συνέχεια της αγαπημένης σειράς θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καθώς ο Αποστόλης βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση, πέφτοντας αιμόφυρτος. Ο Αποστόλης, εξοργισμένος από την εξέλιξη της σχέσης της Όλγας με τον Σωτήρη, αποφασίζει να τους χωρίσει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Αποστόλης αφήνει την τελευταία του πνοή

Σε μια προσπάθεια να επιτύχει αυτόν τον στόχο, ο Αποστόλης συνεργάζεται με τη Δωροθέα, που προσεγγίζει την Όλγα προτείνοντάς της ένα χρηματικό ποσό για να μην διαζύγιο με τον Σωτήρη. Αυτή η κίνηση αποτελεί μέρος του σχεδίου του Αποστόλη για να απομακρύνει την Όλγα από τον Σωτήρη. Η Δωροθέα ενημερώνει τον Σωτήρη για τα σχέδια του Αποστόλη, αναφέροντας μια γυναίκα που ο Αποστόλης χρησιμοποιεί για τους σκοπούς του, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το όνομά της.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Σίμος ενεργεί εναντίον του Αποστόλη, παρακινώντας τον Ρένο να απομακρύνει τον Αποστόλη από το πεδίο. Έτσι, ο Ρένο παραμονεύει έξω από το σπίτι της Μάγιας. Στη συνέχεια της σειράς, ο Αποστόλης συνειδητοποιεί την παρουσία του Ρένο και προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά ο εκτελεστής τον προλαβαίνει. Η Μάγια, αντιλαμβανόμενη τον τραυματισμό του Αποστόλη, τον μεταφέρει άμεσα στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή, η Όλγα και ο Πάρης, όταν ενημερώνονται για το συμβάν, σπεύδουν εκεί, σοκαρισμένοι από τα γεγονότα.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More