Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Βικτώρια στην στενή – Ο λόγος;

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Βικτώρια αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς ο Φώτης απειλεί να αποκαλύψει τη δράση της στις αρχές. Της ζητά χρήματα και την απειλεί ότι θα καταγγείλει τις πράξεις της από το παρελθόν. Η αντίδρασή της είναι ακραία καθώς δηλητηριάζει τον Φώτη με σκοπό να τον σιωπήσει οριστικά.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Βικτώρια στην στενή – Ο λόγος;

Ο νεαρός μεταφέρεται επειγόντως στο νοσοκομείο και καταγγέλλει τη Βικτώρια ως τον δράστη, όμως η έρευνα δεν επιβεβαιώνει τις ισχυρισμένες του δηλώσεις. Οι γιατροί αποδίδουν την κατάστασή του σε πρόβλημα υγείας και όχι σε δηλητηρίαση. Καθώς ο Φώτης αναρρώνει, δέχεται επισκέψεις από τη Μιράντα και την Πολυξένη. Τους αποκαλύπτει την προσπάθεια δολοφονίας από τη Βικτώρια. Η Πολυξένη συνειδητοποιεί ότι οι συμπτώματα που εμφάνισε ο Φώτης είναι παρόμοια με αυτά του πρώην της συντρόφου, του Χριστόφορου, πριν από κάποιο καιρό.

Η Μιράντα αποφασίζει να καταγγείλει τη Βικτώρια στην αστυνομία για προσπάθεια δολοφονίας. Η υπόθεση αυτή ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον αγώνα ενάντια στην παρανομία και την αντίσταση ενάντια στην εκβίαση και την απειλή. Η Βικτώρια ίσως να μην έχει τελειώσει με τις συνέπειες των πράξεων της, καθώς η αλήθεια φαίνεται να αποκαλύπτεται με το πέρασμα του χρόνου. Η διαδικασία αυτή αποδεικνύει ότι η δικαιοσύνη έχει τον τρόπο της να αναδεικνύει την αλήθεια, ακόμα και όταν αρχικά αγνοείται από τους πάντες.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More