Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Βικτώρια με ήθελε νεκρό

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Βικτώρια αποφασίζει να δράσει για να αποφύγει τη φυλακή και επιλέγει έναν ακόμη φόνο, αυτή τη φορά με θύμα τον Φώτη, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Βικτώρια με ήθελε νεκρό

Χρησιμοποιώντας δηλητήριο, τον στέλνει στο νοσοκομείο, όπου αγωνίζεται για τη ζωή του. Ο Ντίνος ενημερώνεται από τον Πάρη για το τι έχει συμβεί στον Παράδεισο και ενημερώνει την Αμαλία, προκαλώντας ανησυχία στη Βικτώρια. Αντιλαμβάνεται πως χάνει την επιρροή της και αποφασίζει να ενεργήσει ξανά. Συναντά τον Φώτη και του ρίχνει δηλητήριο στο ποτό του. Παρά την έγκαιρη μεταφορά του στο νοσοκομείο, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι εξετάσεις δείχνουν καρδιολογικά προβλήματα, αλλά δεν εντοπίζεται το δηλητήριο.

Αναφέρει στη Μιράντα και την Αμαλία την προσπάθεια δολοφονίας του από τη Βικτώρια, προτού χάσει τις αισθήσεις του, αλλά αυτές αμφισβητούν την εκδοχή του ως αποτέλεσμα παραληρήματος. Πώς θα αντιδράσουν η Μιράντα και η Αμαλία όταν συνειδητοποιήσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης του Φώτη και την προσπάθεια δολοφονίας από τη Βικτώρια; Θα αναζητήσουν αποδείξεις για την επιβεβαίωση των ισχυρισμών του; Και τι μέλλον έχει η Βικτώρια, καθώς οι εξελίξεις φαίνεται να αποκαλύπτουν την αλήθεια γύρω από τις πράξεις της; Αυτά τα γεγονότα θα οδηγήσουν σε αλλαγές στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More