Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Βικτώρια εκδικείται την Μιράντα

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Σίμος εκπλήσσεται με την επιθυμία της Αμαλίας να αποχωρήσουν από τον «Παράδεισο», αλλά δεν διαφωνεί μαζί της.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Βικτώρια εκδικείται την Μιράντα

Πηγαίνει αμέσως στο γραφείο του Ντίνου, του μεταφέρει την επιθυμία της Αμαλίας και προσφέρεται να του πουλήσει το ποσοστό του. Κι ενώ λίγο καιρό πριν ο Ντίνος ήταν αυτός που πίεζε για να αποκτήσει ολόκληρο τον «Παράδεισο», τώρα συνειδητοποιεί πως μια τέτοια απόφαση σημαίνει πως θα χάσει από τη ζωή του την Αμαλία. Στο μεταξύ, η Βικτώρια εδώ και καιρό δεν βλέπει με καλό μάτι τη στενή σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Χριστόφορο και τη Μιράντα και αποφασίζει να επιστρατεύσει τα μεγάλα της όπλα για να τους απομακρύνει.

Αφήνει τη Στέλλα να μείνει στο σπίτι και αρχίζει να της κάνει πλύση εγκεφάλου εναντίον της Μιράντας. Δεν σκοπεύει μέχρι στιγμής να την εξοντώσει, αλλά να της δημιουργήσει πρόβλημα με τον Χριστόφορο και την Αμαλία. Θέλει να γκρεμίσει την εικόνα που έχει η Αμαλία για τη Μιράντα, διαδίδοντας ότι απατά τον Ντίνο με τον Χριστόφορο.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like