Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Μιράντα θυσιάζεται για την κόρη της

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Πασχάλης εντοπίζει τον Φώτη σε κατάσταση απογοήτευσης και του συμβουλεύει: “Μιλήσε σε εκείνην όταν την δεις στους γάμους της Ζαχαρούλας και του Μεμά.” Παράλληλα, η Μιράντα εκφράζει πάλι στον Ντίνο την επιθυμία της: “Φύγετε με την Αμαλία όπως είχατε σχεδιάσει, χωρίς να γνωρίζω τίποτα,” αλλά ο Ντίνος διστάζει: “Δεν μπορώ, δεν αντέχω,” έτσι αποφασίζει να φύγει μόνος και κρυφά για την Ουάσιγκτον.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Μιράντα θυσιάζεται για την κόρη της

Στην ίδια στιγμή, ο Λεβί λαμβάνει τη φωτογραφία που του έστειλε ο Ρένος και σιγουρεύεται πλέον ότι ο Σίμος είναι ο γιος του. Η Ολγα ενημερώνει τη Δωροθέα για τα γεγονότα και αποφασίζει να επιστρέψει, ενώ η Πιπίτσα επιστρέφει στον Μάρκο για να ξεκινήσουν ξανά. Η Ζαχαρούλα και ο Βύρωνας, καθώς και η Δάφνη και ο Μεμάς, προετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας για τον γάμο τους. Ο Μεμάς αποκαλύπτει στον Πάρη ότι είδε τη μητέρα του να συνομιλεί με τον Ντίνο, κάνοντας τον Πάρη να ανησυχήσει και να αναζητήσει εξηγήσεις.

Ο Ντίνος, έτοιμος να φύγει, αφήνει δύο γράμματα στο συρτάρι του, ένα από τα οποία προορίζεται για την Αμαλία. Η Μιράντα υποψιάζεται κάτι και αναζητεί στο γραφείο του, βρίσκοντας το γράμμα που προορίζεται για την Αμαλία και τρέχει να το παραδώσει σε εκείνη. Η Αμαλία, δεχόμενη την πικρή αλήθεια, σπεύδει να βρει τον Ντίνο πριν φύγει, παρακαλώντας τον Ντίνο να ζήσουν ευτυχισμένοι μαζί. Ο Λεβί επιστρέφει στην Ελλάδα, επισκέπτεται τον Σίμο στο κρατητήριο και του αποκαλύπτει την αλήθεια ότι είναι ο γιος του και θέλει να τον βοηθήσει να αποφύγει τη φυλακή.

Ωστόσο, ο Σίμος δραπετεύει από το κρατητήριο και αναζητά με παράφορο τρόπο την Αμαλία. Καθώς φτάνει στο σπίτι του Ντίνου, ο Πάρης είναι έτοιμος να εκτελέσει την Αμαλία, αλλά τελικά δέχεται τη σφαίρα!

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like