Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Λιζέτα υπό την απειλή όπλου σκοτώνει τον …

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Οι πλημμύρες στο χωριό και η διακοπή επικοινωνίας προκαλούν σημαντική ανησυχία στο ζαχαροπλαστείο, αλλά κυρίως στον Βλησσάρη. Η Ματούλα ανακαλύπτει ότι η απόπειρα αυτοκτονίας της Στέλλας ήταν μια σκηνοθετημένη πράξη, τίθεται σε μια δύσκολη θέση και αναρωτιέται πώς πρέπει να αντιδράσει σε αυτήν την αποκάλυψη.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Λιζέτα υπό την απειλή όπλου σκοτώνει τον …

Η Σύρμω προσφέρει ελπίδα στη Ζηνοβία με μια ιδέα που έχει για τον γιο της. Ο Πάρης εξακολουθεί να παρατηρεί παράξενες κινήσεις από τη Δωροθέα και τον Σίμο. Η Λιζέτα, υπό την απειλή όπλου και μπροστά σε μια στημένη κάμερα, υποχωρεί στις εντολές της Βικτώριας, πυροβολώντας και σκοτώνοντας τον άντρα που έχει γυρισμένη πλάτη και φαίνεται σαν να είναι ο Άγης. Ωστόσο, ο Άγης θα πεθάνει από τα χέρια της Βικτώριας, η οποία, χρησιμοποιώντας τη Λιζέτα, έχει φτιάξει το τέλειο άλλοθι για τον εαυτό της.

Η Πολυξένη φτάνει τρομαγμένη στην οικία Μπουραντά και τους ενημερώνει για ένα ανώνυμο γράμμα που δέχτηκε, πληροφορώντας τους ότι ο Άγης έχει και πάλι εξαφανιστεί και πιθανότατα κινδυνεύει. Ο Χριστόφορος, παρά τις αντιρρήσεις της Βικτώριας, ενεργοποιεί αμέσως την αστυνομία. Ο Αποστόλης, διαπιστώνοντας την πρόοδο της σχέσης της Όλγας με τον Σωτήρη, εξαγριώνεται και αποφασίζει να τους χωρίσει.

Η υγεία της Στέλλας, παρά τα άριστα αποτελέσματα από κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις, οδηγεί τους γιατρούς στην απόφαση να τη νοσηλεύσουν σε ψυχιατρική κλινική. Ο Πάρης, διακριτικά υποψιασμένος από τα τηλεφωνήματα στο σπίτι, ρωτάει ευθέως τη Δωροθέα αν ξέρει πού βρίσκεται ο πατέρας του. Η αστυνομία κινείται εκτεταμένα για να εντοπίσει οποιοδήποτε ίχνος ζωής του Άγη.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More