Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Γράφει την καταδίκη του Σίμου

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Αμαλία αντιμετωπίζει το σκοτεινό παρελθόν του Σίμου στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Σίμος, εκτός ελέγχου πρόσφατα, χτύπησε την Αμαλία, η οποία ανησυχεί για τη συμπεριφορά του. Προσπαθεί να καλύψει τα σημάδια στο πρόσωπό της, αλλά η Μιράντα τα παρατηρεί.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Γράφει την καταδίκη του Σίμου

Παράλληλα, ο Ρένος αποφυλακίζεται και προετοιμάζεται να αποκαλύψει μεγάλα μυστικά. Καταφθάνει στον Σίμο για συζήτηση, αλλά εκείνος τον απορρίπτει και τον αποδέχεται με απειλές. Ο Ρένος, παρόλα αυτά, απειλεί ότι θα αποκαλύψει όλα στην Αμαλία αν δεν μιλήσουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ρένος αποκαλύπτει στην Αμαλία τα εγκλήματα του Σίμου: την πυρκαγιά, τη Νέλλυ, τον Αποστόλη και τις σκοτεινές του προθέσεις εναντίον του Ντίνου που τον ήθελε νεκρό.

Η Αμαλία σοκαρισμένη, χάνει την γη κάτω από τα πόδια της με όσα ακούει, ενώ ο Σίμος εκρήγνυται και χτυπάει τον Ρένο. Η Αμαλία, αναγκάζεται να τους χωρίσει, και βάζει τέλος στην διαμάχη. Ο Ρένος φεύγει και η Αμαλία του ζητά χρόνο να καθαρίσει τις σκέψεις της. Ο Σίμος, αποφασισμένος να εξαφανίσει τον Ρένο, ξεκινά μια νέα σειρά επιθέσεων. Το τέλος του Σίμου είναι κοντά με τις ανατροπές να διαδέχονται η μια την άλλη.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like