Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Το φίλμ πέφτει σε λάθος χέρια

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Η Σήμανση ανακαλύπτει το πτώμα του Άγη και η οικογένεια Μπουραντά νιώθει βαθιά οδύνη. Όταν στα χέρια του Χριστόφορου φτάνει ένα φιλμ με τη δολοφονία του γιου του, εκείνος δεν υποψιάζεται τον προφανή δράστη, τη Λιζέτα, αλλά τη Βικτώρια.Ο
Σωτήρης έχει σημαντικές πληροφορίες για τον θάνατο της Λιζέτας καθώς μαθαίνει ότι πίσω από τη δολοφονία της κρύβεται η Βικτώρια. Έτσι ζητάει επίμονα να εξεταστεί ξανά ο τόπος του εγκλήματος. Όταν οι αστυνόμοι της σήμανσης πηγαίνουν για άλλη μια φορά στο σημείο σοκάρονται.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Το φίλμ πέφτει σε λάθος χέρια

Η Βικτώρια τρέχει στο σπίτι, σκοπεύοντας να εξαφανίσει την κασέτα που παρουσιάζει τη Λιζέτα να σκοτώνει τον Αγη. Της είχε υποσχεθεί να την αφήσει ελεύθερη μετά από αυτό, ενώ εκείνη κατέγραφε. Αντίθετα, τελικά την σκότωσε. Καθώς η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ανησυχία της, ο Σίμος την αποκαλύπτει κρατώντας τα αποδεικτικά στοιχεία στα χέρια του. Εκείνη υποστηρίζει στον Σίμο: “Αυτή είναι μια κασέτα από τα παιδικά χρόνια του Άγη. Ήθελα να τη δω πριν τον αποχαιρετίσω για πάντα. Ήταν ένα αξιολάτρευτο αγοράκι”, και ξεσπά σε κλάματα.

Αργότερα, ο Σίμος, βλέποντας τον Χριστόφορο σε κατάσταση απόγνωσης, του παραχωρεί το φιλμ για να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τον πόνο του. Ωστόσο, όταν το περιεχόμενο αποκαλύπτεται, ο Χριστόφορος το παραδίδει στην αστυνομία. “Εδώ δείχνει ότι η Λιζέτα σκότωσε τον γιο μου, αλλά εγώ δεν πιστεύω αυτό που βλέπω. Κάποιος άλλος υπάρχει πίσω από αυτό”, τους πληροφορεί. Όλοι αρχίζουν να υποπτεύονται τη Βικτώρια, η οποία βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Το πόρισμα του ιατροδικαστή δείχνει ότι οι δολοφονίες της Λιζέτας και του Άγη έγιναν με το ίδιο όπλο.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like