Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Μάρκος – Δωροθέα χωρίζουν

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Μετά την απελευθέρωση του Ρένου και την επιστροφή του στο σπίτι, όπου βρίσκεται η Γεωργία με το μωρό, η οικογένεια Γιαννόπουλου αντιμετωπίζει την ανάγκη να βρει νέα κατοικία.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Μάρκος – Δωροθέα χωρίζουν

Παράλληλα, ο Μάρκος και η Δωροθέα χωρίζουν, ενώ η Πιπίτσα, αποφασισμένη, ανακοινώνει τη θέση της κατά την προσπάθειά του να συνδυάσει ξανά την οικογένειά του. Η Δωροθέα επιστρέφει στο Σάλτσμπουργκ, κάνοντας δώρο στον Μάρκο ένα δίσκο για να τη θυμάται. Η Βικτώρια συλλαμβάνεται από την αστυνομία, αφού αποτυγχάνει να διαφύγει. Η Αμαλία, η Μιράντα και ο Σίμος, ανακαλύπτουν τον Χριστόφορο αναίσθητο και να αιμορραγεί. Καλούν αμέσως ασθενοφόρο, ενώ ταυτόχρονα φτάνει και ο Σωτήρης με δυο αστυνομικούς. Λίγο αργότερα, ο Χριστόφορος υποβάλλεται σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αν δεν επιβιώσει, η Βικτώρια είναι βέβαιο ότι θα καταδικαστεί σε θάνατο για τη δολοφονία του. Ήρθε η ώρα για την τελευταία κίνησή της. Ζητά από το δικηγόρο της να φέρει στο κελί της τον Ρένο Καλλίνικο. Εκεί, ο Ρένος της διαβεβαιώνει ότι δεν θα προδώσει τον Σίμο για να σώσει τον εαυτό της. Η απόγνωση της Αμαλίας αυξάνεται μπροστά στον κίνδυνο να χάσει και τον πατέρα της. Ο κόσμος της φαίνεται εχθρικός, και ζητά από τον Ντίνο να φύγουν μακριά από όλα και όλους.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like