Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ένα παθιασμένο φιλί φέρνει κοντά Αμαλία – Ντίνο

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο έρωτας του Ντίνου και της Αμαλίας δείχνει να μην έχει σβήσει. Παρόλο που και οι δύο προσπαθούν να μην παραδεχτούν την αλήθεια για τα έντονα συναισθήματα που ακόμα τρέφουν ο ένας για τον άλλον, δεν τα καταφέρνουν.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ένα παθιασμένο φιλί φέρνει κοντά Αμαλία – Ντίνο

Καθοριστική στιγμή είναι η μέρα που πραγματοποιείται η δίκη του Πάρη. Η Αμαλία, φορτισμένη για την εξέλιξη της διαδικασίας, αποφασίζει να μην περιμένει την ετυμηγορία και φεύγει. Όχι με τον Σίμο, αλλά με τον Ντίνο, που βρίσκεται στο πλευρό της για να της δώσει κουράγιο. Οι δυο τους πηγαίνουν μια βόλτα στην παραλία μακριά από όλους. Εκεί, αφήνονται στον έρωτά τους και δίνουν ένα παθιασμένο φιλί! Ωστόσο, η Αμαλία απομακρύνεται, αισθανόμενη άσχημα για τον Σίμο και τη Μιράντα. Γνωρίζοντας πως αυτό που κάνει είναι λάθος, αποφασίζει να φύγει αμέσως.

Το φιλί ξυπνά αναμνήσεις και στους δυο από το κοινό παρελθόν τους. Ο Ντίνος εξομολογείται στον Βύρωνα πως δεν ξεπέρασε ποτέ την Αμαλία και ότι εκείνη ήταν η μεγάλη αγάπη της ζωής του. Ο Βύρωνας τον προτρέπει να μην κάνει πίσω αυτή τη φορά και να τη διεκδικήσει. Την ίδια στιγμή, η Αμαλία εκμυστηρεύεται στην Πολυξένη πως φίλησε τον Ντίνο και πως δεν αντέχει να ζει μακριά του. Η Πολυξένη της ζητά να λογικευτεί, καθώς είναι παντρεμένη και μια επανασύνδεση θα πληγωθεί η μητέρα της.

Οι μέρες περνούν και ο Σίμος αντιλαμβάνεται ότι κάτι απασχολεί την Αμαλία. Παρόλο που εκείνη θέλει να του πει την αλήθεια, δεν το κάνει και εξηγεί πως όλη αυτή η κατάσταση με το δικαστήριο και τη δικαστική περιπέτεια της Βικτώριας την έχουν επηρεάσει. Κάποια στιγμή του ζητά να αποχωρήσουν από τον «Παράδεισο» και να δώσουν όλες τις μετοχές στον Ντίνο. Ο Σίμος εκπλήσσεται και δέχεται αμέσως. Ο Ντίνος, όταν μαθαίνει την απόφαση της Αμαλίας, αποφασίζει να διεκδικήσει την αγάπη της και να ζήσουν μαζί.

Καθώς όλα αυτά συμβαίνουν, η Βικτώρια παρατηρεί τη σχέση του Χριστόφορου με τη Μιράντα και επιδιώκει να τους απομακρύνει. Συναντά την Αμαλία και της αποκαλύπτει πως ο πατέρας της έχει πολλές κοινές σχέσεις με τη μητέρα της, προκαλώντας αναστάτωση σε εκείνη. Ο Χριστόφορος, που ανησυχεί για την κόρη του, δέχεται πληροφορίες από τη Βικτώρια για τα συναισθήματα της Μιράντας. Όλα αυτά τον προβληματίζουν, αλλά θέλει να προστατεύσει την κόρη του. Έτσι, αποφασίζει να κρατήσει αποστάσεις από τη Μιράντα.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like