Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Αυτό είναι το σατανικό σχέδιο του Σίμου

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Από τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι η Αμαλία συναντιέται κρυφά με τον Ντίνο, ο Σίμος εξοργίστηκε. Παρά την προσποίησή του στην σύζυγό του και την αγάπη που εξακολουθεί να της επιδεικνύει, μέσα του βράζει η οργή, αναζητώντας τρόπο να εκδικηθεί τον αντίζηλό του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Αυτό είναι το σατανικό σχέδιο του Σίμου

Παρότι η Αμαλία αποδέχθηκε την πρότασή του για μόνιμη μετακόμιση στο εξωτερικό, ο Σίμος έχει αποφασίσει να καταστρέψει πρώτα τη ζωή του Ντίνου. Ενώ η κοπέλα ζητά απο την Μιράντα να μετακομίσουν μαζί τους, ο Σίμος ετοιμάζει το σατανικό του σχέδιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, δίνει εντολή στα τσιράκια του να βάλουν φωτιά στο «Ολύμπια». Ξεκινάει μια μεγάλη πυρκαγιά το επόμενο βράδυ, φέρνοντας ταραχή.

Ο Ντίνος, συνειδητοποιώντας την καταστροφή, εξοργίζεται και αισθάνεται αδυναμία, ξέροντας ότι δεν έχει τα χρήματα ούτε τη δύναμη να ξαναχτίσει το μαγαζί. Αποφασίζει να παραπονεθεί στην Αστυνομία κατηγορώντας τον Σίμο για τη φωτιά. Παράλληλα, οι αστυνομικοί τον καλούν να μην κινήσει δικαστική διαδικασία, καθώς δεν διαθέτει πλέον τα χρήματα. Η Δάφνη καταθέτει αμέσως στην Αστυνομία ότι είδε δύο κουκουλοφόρους να βγαίνουν από το κτίριο.

Όλη αυτή η κατάσταση έχει επηρεάσει τον Ντίνο, ο οποίος κατηγορεί τον σύζυγο της Αμαλίας. Η ίδια αναρωτιέται για τον άντρα της. Σχεδιάζει να αντιμετωπίσει τον Σίμο με διαφορετικό τρόπο. Τον Συναντά και του μιλά με ηρεμία για τις καταστροφές. Ο Σίμος αντιδρά εξοργισμένος. Την ίδια στιγμή, ο πατέρας του Ντίνου φτάνει στην Ελλάδα, επιθυμώντας να συναντήσει τον γιο του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like