Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Αποστόλης – Μάγια παντρεύονται

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Μάγια δέχεται την πρόταση γάμου από τον Αποστόλη, αλλάζοντας για πάντα τις ζωές τους και του παιδιού τους.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Αποστόλης – Μάγια παντρεύονται

Η ευτυχία της είναι αδιανόητη, καθώς ποτέ δεν περίμενε να τον αποκτήσει τέτοιο βαθμό δέσμευσης. Ο Ντίνος και η Αμαλία, βγαίνοντας από το δικαστήριο, βρίσκουν την ευκαιρία να παραμείνουν μόνοι για πρώτη φορά μετά από καιρό. Σε μια στιγμή πάθους, ανταλλάσσουν ένα φιλί. Αργότερα, ο Ντίνος εκμυστηρεύεται το γεγονός στον Βύρωνα, ενώ η Αμαλία το αποκαλεί στην Πολυξένη. Ο έρωτας συγκρούεται με τη λογική και η Αμαλία, μετανιωμένη, σκέφτεται να αποκαλύψει τα πάντα στον Σίμο, αλλά τελικά τα κρατάει μέσα της.

Ο Πάρης, αν και ελεύθερος από τις ενοχές, αισθάνεται απελπισμένος. Αναζητά μια λύση για να μη χωρίσει με τη Γεωργία, όπως απαιτεί ο Χριστόφορος, ο οποίος τον εκβιάζει με τον εγγονό του. Συναντά την Γεωργία και προσπαθεί να την πείσει να αλλάξει γνώμη, χωρίς επιτυχία. Ο Μπουραντάς είναι αποφασισμένος. Ο εγγονός του δεν θα μεγαλώσει με έναν βιαστή. Στη συνέχεια, ο Πάρης πηγαίνει στο σπίτι της Γεωργίας, για να της ζητήσει να επιστρέψει, αλλά εκεί βρίσκει πάλι τον Χριστόφορο.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like