Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Έτσι σώζουν το γάμο τους

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Αμαλία και ο Σίμος αντιμετωπίζουν μια σημαντική απόφαση όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Το ζευγάρι βρίσκεται σε δίλλημα, σκεπτόμενοι σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψουν τα πάντα πίσω τους.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Έτσι σώζουν το γάμο τους

Μια επαγγελματική πρόταση αλλάζει τα σχέδια του Σίμου. Αν και απομακρύνθηκε από τη σύζυγό του, επιθυμεί να καταλήξουν σε μια νέα αρχή μαζί, εκτός συνόρων. Στο μεταξύ, η Αμαλία αντιμετωπίζει την εσωτερική της σύγκρουση λόγω της μυστικής σχέσης της με τον Ντίνο. Η απόφαση βαραίνει την Αμαλία. Πρέπει να αποφασίσει με ποιον θέλει να είναι και ποιον αγαπά. Ο Σίμος της κάνει πρόταση για νέα αρχή, αλλά η αβεβαιότητα την ταλαιπωρεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Αμαλία δεσμεύεται να σκεφτεί την πρόταση, ενώ ο Σίμος ανυπομονεί. Ο Ντίνος, ωστόσο, αποτελεί άλλο έναν παράγοντα σε αυτό το παιχνίδι συναισθημάτων. Πώς θα αντιδράσει μόλις μάθει την αλήθεια; Θα καταφέρει να την πείσει να μη φύγει; Η Αμαλία βρίσκεται σε δίλημμα, ανάμεσα σε δύο άνδρες και δύο ζωές. Η επιλογή που θα κάνει θα αλλάξει τα πάντα. Όλοι οι χαρακτήρες στον “Παράδεισο των Κυριών” θα δειχθούν αντιμέτωποι με νέες πραγματικότητες και ανατροπές.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like