Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Αν ο Μπουραντάς πεθάνει, τελείωσες

Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Ο Σίμος αποφυλακίζεται, και ο Δημοσθένης του δίνει τη διεύθυνση όπου κρύβεται η Βικτώρια. Καθώς ο Δημοσθένης συνομιλεί με τον Σίμο, η Αμαλία ακούει τη συζήτησή τους και τηλεφωνεί κρυφά τον πατέρα της, ενημερώνοντάς τον για την τοποθεσία της θείας της.

Ο Παράδεισος Των Κυριών επεισόδια – Αν ο Μπουραντάς πεθάνει, τελείωσες

Αντί να μείνει στο πλευρό του Σίμου, η Αμαλία αποφασίζει να πάει με τον πατέρα της. Αν και ο πατέρας της προτείνει να την μεταφέρει ο ίδιος, εκείνη επιμένει να πάνε μαζί. Όταν φτάνουν, ο Χριστόφορος ρωτάει την Αμαλία αν έχει ενημερώσει τον Σίμο, αλλά εκείνη το αρνείται. Μετά από επανειλημμένη πίεση, η Αμαλία αποκαλύπτει την κρυψώνα της Βικτώριας, φοβούμενη για την ασφάλειά του. Ο Χριστόφορος φεύγει για να βρει τη Βικτώρια, αλλά αφού φτάνει στο κρησφύγετο, λέει στον Σίμο να φύγει αμέσως.

Μετά από πίεση, ο Σίμος υπακούει και φεύγει απο το σημείο, αλλά η Βικτώρια πυροβολεί τον Χριστόφορο πριν φύγει. Ο Σίμος τρέχει στο σπίτι του Μπουραντά και ενημερώνει τη Μιράντα και την Αμαλία. Η Μιράντα ενημερώνει ανώνυμα την αστυνομία για την κρυψώνα της Βικτώριας. Ο Σωτήρης και οι άνδρες του φτάνουν στο σημείο, όπου η Βικτώρια παραδίδεται στην αστυνομία. Ενώ ο Χριστόφορος δεν έχει επιστρέψει ακόμη, η Αμαλία και η Μιράντα ανησυχούν. Αποφασίζουν να πάνε στο κρησφύγετο της Βικτώριας με τον Σίμο.

Εκεί βρίσκουν τον Χριστόφορο αναίσθητο και να αιμορραγεί. Καλούν ασθενοφόρο και φθάνει ο Σωτήρης με δύο αστυνομικούς. Ο Χριστόφορος χειρουργείται, ενώ η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη. Η Αμαλία επισκέπτεται τη Βικτώρια στο κελί της και της εκφράζει την ευχή να τιμωρηθεί όπως της αξίζει. Λίγο αργότερα, ο Σαρηγιάννης επισκέπτεται τη Βικτώρια στο κελί της και της, και της λέει: «Αν ο Μπουραντάς πεθάνει, η θανατική σου καταδίκη είναι βέβαιη».

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like