Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ένα τηλεφώνημα γεμίζει χαρά την ψυχή τους

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, η Λιζέτα βρίσκεται αιχμάλωτη από έναν άνθρωπο που κρύβει το πρόσωπό του. Η αγωνία της αυξάνεται καθώς δεν μπορεί να τον αντικρίσει. Ταυτόχρονα, η Μιράντα και ο Ντίνος λαμβάνουν μια απροσδόκητη κλήση που τους φέρνει χαρά: τους ενημερώνουν ότι βρέθηκε το μωρό που μπορούν να υιοθετήσουν.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ένα τηλεφώνημα γεμίζει χαρά την ψυχή τους

Ενώ η Αμαλία αναζητά τον εξαφανισμένο Σίμο, αυτός αποκαλύπτει στη Βικτώρια ένα μεγάλο μυστικό που κρατά για εκείνη: την ύπαρξη της Λιζέτας, πρώην γυναίκας του Παπακώστα. Η Βικτώρια, χαρούμενη, εκφράζει την επιθυμία της να μιλήσει με τη Λιζέτα. Η Αμαλία, αντιμετωπίζοντας την δυσκολία της κατάστασης, προτείνει στον Ντίνο να μην απολύσουν τη Στέλλα, προσφέροντας να μειώσει τον δικό της μισθό για να καλυφθούν οι οικονομικές δυσκολίες.

Η Ματούλα παρατηρεί τη Στέλλα, η οποία, παρότι υποτίθεται ότι περνά δύσκολα, χορεύει με χαρά. Η σχέση του Ντίνου με τη Μιράντα δοκιμάζεται λόγω της Νικολέτας, ενώ ο Σίμος προκαλεί αναστάτωση με τις πράξεις του, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την εμπιστοσύνη του Ντίνου. Μετά από δυσάρεστα νέα, ο Ντίνος παρακαλεί τη Μιράντα να μην προσφέρει το νεφρό της, φοβούμενος για τη ζωή της. Η Μιράντα, ωστόσο, αρνείται και δηλώνει ότι θα κάνει τα πάντα για το παιδί της, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει θυσία της ίδιας.

Ο Σίμος, με ψέματα για τον Αποστόλη, δημιουργεί προβλήματα με την Αμαλία, η οποία αναζητά την αλήθεια. Ο Ρένος ενημερώνει τον Σίμο για μυστικές συναντήσεις, και η εμπιστοσύνη του Σίμου κλονίζεται. Παράλληλα, οι Βασιλείου ανακαλύπτουν παρασκηνιακές ενέργειες, με τον Πάρη να κατηγορεί τον Σίμο για προσπάθεια δολοφονίας του πατέρα του.

Ο Ντίνος, αντιμετωπίζοντας προκλήσεις, αποφασίζει να αποσύρει την υποστήριξή του από τον Σίμο στο κατάστημα. Η Μιράντα, αντίθετη, προσπαθεί να τον πείσει ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τέτοιες αποφάσεις.

 

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More