Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Είναι δική μου – Χώνεψε το επιτέλους

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Όλγα μαθαίνει από τον Σωτήρη ότι στην ουσία ο Σίμος πρόδωσε πού κρύφτηκε ο Πάρης και της λέει και τις υποψίες του για τα εγκλήματα που έχει κάνει. Στο μεταξύ, ο Σίμος πηγαίνει από το κελί της Βικτώριας και τη ρωτάει πού βρήκε το όπλο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Είναι δική μου – Χώνεψε το επιτέλους

«Το πήρα από τον Χρήστο», του λέει και εκείνος την κατηγορεί: «Γιατί δεν με άκουσες κι εμπιστεύτηκες αυτόν τον άνθρωπο;». Την ίδια ώρα, ο Μεμάς επισκέπτεται τον Πάρη στο κελί του: «Κανόνισε να δώσεις διαζύγιο στη Γεωργία για να πάρει το παιδί της», του λέει και όταν η Γεωργία έρχεται στο κελί του, το κάνει. Παράλληλα, ο Σίμος εισβάλλει έξαλλος στο σπίτι του Χρήστου απειλώντας τον με ένα όπλο. Λίγο αργότερα, το συμβόλαιο για την πώληση του «Παραδείσου» υπογράφεται και ο Ντίνος λέει στα ίσα στον Σίμο.

«Εσύ έκαψες το ‘Ολύμπια», ενώ ο Σίμος τον κατηγορεί: «Αυτά τα λες επειδή θέλεις ακόμη την Αμαλία, αλλά είναι δική μου, χώνεψε το επιτέλους» και πιάνονται στα χέρια. Η Αμαλία και η Μιράντα μαθαίνουν ότι ο Σίμος απειλούσε τον Χρήστο και τη Στέλλα με όπλο και σοκάρονται. Πηγαίνοντας στον «Παράδεισο», η Αμαλία μαθαίνει από τον Σίμο γι’ αυτά που τον κατηγορεί ο Ντίνος και έπειτα τον ρωτάει για το όπλο. Ο Σίμος παραδέχεται το λάθος του και προσπαθεί να της εξηγήσει ότι τον πνίγει το δίκιο του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like