Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Δολοφονεί την Ματούλα

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Στέλλα αποκαλύπτει στον Χρήστο τι έπαθε η μητέρα της όταν πήρε, από λάθος, τα χάπια που της είχε δώσει η Βικτώρια να κρύψει. Η υγεία της Ματούλας βελτιώνεται συνεχώς, αλλά δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Δολοφονεί την Ματούλα

Η Βικτώρια ζητά από τον Σίμο να πείσει τον Ρένο να πάρει πάνω του άλλους δύο φόνους. Παράλληλα, η Στέλλα μαθαίνει έντρομη πως η μητέρα της έχει επιστρέψει από το σανατόριο στο σπίτι και φοβάται πως, αν καταφέρει να μιλήσει, θα αποκαλύψει την αλήθεια που θα την οδηγήσει στη φυλακή κι αρχίζει να ψάχνει το σημειωματάριο, το οποίο χρησιμοποιεί η Ματούλα για να επικοινωνήσει. Η Αμαλία βιάζεται να πάρει τις φωτογραφίες από το κατάστημα της Σταδίου πριν πάει ο Σίμος, αλλά δεν προλαβαίνει.

Ο Σίμος ανοίγει το φάκελο με τις φωτογραφίες και συντετριμμένος βρίσκει και αυτή του Ντίνου, από τη βόλτα τους στο πάρκο. Παρ’ όλα αυτά, λίγο μετά, προ- τείνει στην Αμαλία να φύγουν και να ζήσουν στο εξωτερικό, μακριά από όλους. Στο μεταξύ, η Ματούλα δεν αντέχει να ομολογήσει ότι η κόρη της είναι δολοφόνος κι έτσι η Στέλλα καταφέρνει και πείθει τον Χριστόφορο να πάρει μαζί της τη
μητέρα της για να τη φροντίσει εκείνη, στοχεύοντας να τη δολοφονήσει.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like