Ο Παράδεισος Των Κυριών – Αυτός είναι ο πατέρας του Σίμου

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικά καθώς, ο Σίμος θα ανακαλύψει όλη την αλήθεια για τον βιολογικό του πατέρα. Ο Σίμος αναζητά την αλήθεια πίσω από τα ψέματα της Αμαλίας το προηγούμενο βράδυ και ανακαλύπτει πολλά που τον συγκλονίζουν βαθιά.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Αυτός είναι ο πατέρας του Σίμου

Ο Σίμος, σύμφωνα με τη Βικτώρια, ήταν γιος ενός πλούσιου εμπόρου υφασμάτων από τη Θεσσαλονίκη. Ως Εβραίος, ο πατέρας του συνελήφθη από τους Γερμανούς και στάλθηκε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, όπου και πέθανε, αλλά προλαβαίνει να σώσει τον γιο του, τον Συμεών, κρύβοντάς τον πριν τη σύλληψή του. Οι γείτονες τον παρέδωσαν σε ορφανοτροφείο και η Βικτώρια τον ονόμασε Σίμο, αλλάζοντας τα στοιχεία του για να τον προστατέψει από τους Γερμανούς κατά τη διάρκεια του πολέμου κατά των Εβραίων.

Ο Σίμος, ανακαλύπτοντας τη μυστική συνάντηση του Ντίνου με την Αμαλία και τα ψέματα που του είχε πει η σύζυγός του, σπεύδει να ενημερώσει τη Μιράντα για τα γεγονότα, εκφράζοντας την οργή του και το γεγονός ότι ο έρωτας του Ντίνου με την Αμαλία εξακολουθεί να υφίσταται. Παράλληλα σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Φώτης στο νοσοκομείο. Οι εξετάσεις του δείχνουν καρδιολογικό πρόβλημα, καθώς πουθενά δεν έχει εντοπιστεί το δηλητήριο που του έριξε η Βικτώρια στο ποτό του. Η Πολυξένη και η Μιράντα αγωνιούν για την εξέλιξη της υγείας του, τρέμοντας μήπως πεθάνει, και είναι συνεχώς δίπλα του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More