Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Αυτό είναι το τέλος της Βικτώριας

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Βικτώρια πλησιάζει προς τη θανατική της καταδίκη στη σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών”. Μετά την επιτυχημένη της απόδραση, η αστυνομία τη συλλαμβάνει εκ νέου, ενώ η αναστολή της εκτέλεσης της φαίνεται απίθανη. Ο Ρένος αποκαλύπτει στην Αμαλία τα εγκλήματα του Σίμου, ενώ εκείνος επιτίθεται στον Ρένο, δημιουργώντας αμηχανία και αποστασία στη σχέση τους.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Αυτό είναι το τέλος της Βικτώριας

Παράλληλα, ο Χριστόφορος εντοπίζει τη Βικτώρια και κατά την προσπάθειά της να διαφύγει, τον πυροβολεί, αφήνοντάς τον σε κρίσιμη κατάσταση. Ταυτόχρονα, η ίδια συλλαμβάνεται εκ νέου από τις αρχές, αφήνοντάς την προσπάθεια εκτέλεσης της ποινής της ανοικτή, εάν δεν υπάρξει άλλη ανατροπή. Η Αμαλία και η Μιράντα ανησυχούν για την υγεία του Χριστόφορου, η οποία είναι εξαιρετικά επισφαλής. Η Αμαλία, φοβούμενη τον απώλεια του πατέρα της, αποφασίζει να αποδράσει μακριά με τον Ντίνο, αναζητώντας ένα νέο ξεκίνημα και αποφεύγοντας τον κίνδυνο που παρουσιάζει η επικίνδυνη κατάσταση του πατέρα της.

Ποιες είναι οι πιθανές επιπτώσεις της απόφασης της Αμαλίας να αποδράσει με τον Ντίνο; Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι χαρακτήρες σε αυτήν την απόφαση; Ποια είναι η πιθανότητα επιτυχίας της απόδρασης από τα προβλήματα που τους περικυκλώνουν;

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like