Ο Παράδεισος των κυριών – Αποκαλύπτει το μυστικό της

Ο Παράδεισος των κυριών – Το ανώνυμο γράμμα και η άμεση κινητό ποίηση του Χριστόφορου οδηγούν την αστυνομία στο σημείο συνάντησης που αναγραφόταν στην επιστολή, αλλά κανένα σημείο ζωής του Άγη Μπουραντά δεν υπάρχει.

Ο Παράδεισος των κυριών – Αποκαλύπτει το μυστικό της

Ούτε όμως και κάποιο… πτώμα, γεγονός που αναστατώνει τη Βικτώρια, η οποία συνειδητοποιεί ότι κάποιος την έχει παρακολουθήσει. Ο Σίμος αρχίζει πια και καταλαβαίνει πως η νονά του του κρύβει πολλά. Όταν μάλιστα η Αμαλία, κάποια στιγμή, του εκμυστηρεύεται πως η Μιράντα είναι η μητέρα της, βεβαιώνεται. Η Αμαλία έχει ραντεβού με τον Σίμο, όμως εκείνος τη στήνει, αφού είναι με τον Ρένο και σχεδιάζουν το πώς θα βγάλουν τον Αποστόλη από τη μέση.

Ο Μεμάς και η Δάφνη έρχονται πιο κοντά. Ο Ρένος εντοπίζει τον Αποστόλη στο σπίτι της Μάγιας και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσής του: τον πυροβολεί, ενώ εκείνος προσπαθεί να δραπετεύσει από το παράθυρο, η σφαίρα όμως δεν τον σκοτώνει. Τον τραυματίζει, πυροδοτώντας ραγδαίες εξελίξεις. Στο νοσοκομείο, ο Αποστόλης θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στην αστυνομία, αλλά θα έρθει αντιμέτωπος και με τους δικούς του!

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More