Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών 8/12/23: Ο Σίμος πιάνεται στα χέρια με τον Ρένο

Ο Παράδεισος Των Κυριών 8/12/23: Ο Αποστόλης βρίσκεται πάλι σε επικίνδυνα μέρη, εκτίθεται σε συνεχείς κινδύνους και υπάρχει συνεχής πιθανότητα να τον συλλάβουν. Ο Ντίνος ενημερώνει τη Μιράντα ότι έχει αποφασίσει να αγοράσει το μερίδιο του Σίμου, με σκοπό να τον εκδιώξει από τον “Παράδεισο”. Παρά τις προσπάθειες της Μιράντας να τον πείσει ότι δεν είναι κατάλληλη στιγμή για τέτοιες κινήσεις, ο Ντίνος παραμένει αποφασισμένος.

Ο Παράδεισος Των Κυριών 8/12/23: Ο Σίμος πιάνεται στα χέρια με τον Ρένο

Ταυτόχρονα, ο Σίμος έρχεται σε σύγκρουση με τον Ρένο. Ο Ντίνος επικοινωνεί με τον Μάικ στην Αμερική για να μάθει νέα σχετικά με τη Λιζέτα. Τα νέα που ακούει τον ανησυχούν τόσο πολύ που άμεσα κατευθύνεται στον υπαστυνόμο Γιαμμαλή. Ενημερώνει τον υπαστυνόμο ότι η Λιζέτα είναι εξαφανισμένη και κανείς δεν ξέρει την τοποθεσία της.

Η Σύρμω παρατηρεί τη Ζαχαρούλα να επικοινωνεί απόμακρα με τον Βύρωνα. Ο Χριστόφορος επισκέπτεται το φρενοκομείο όπου νοσηλεύεται η Στέλλα και παρατηρεί την κακομεταχείρισή της. Αποφασίζει να την απελευθερώσει αμέσως και να την επιστρέψει στο σπίτι του. Ο Αποστόλης, καθώς παραμένει κρυμμένος σε επικίνδυνα περιβάλλοντα, αντιμετωπίζει συνεχείς απειλές και τον κίνδυνο σύλληψης.

Ταυτόχρονα, η αποφασιστικότητα του Ντίνου να εξασφαλίσει το μερίδιο του Σίμου αποκτά σοβαρότητα, παρά τις προσπάθειες αντίστασης της Μιράντας. Η ένταση ανατινάσσεται μεταξύ του Σίμου και του Ρένου, ενώ οι εξελίξεις σχετικά με τη Λιζέτα συγκλονίζουν τον Ντίνο, ο οποίος αναζητεί άμεσα βοήθεια από την αστυνομία. Παράλληλα, η παρατήρηση της Σύρμω προς τη Ζαχαρούλα και η απόφαση του Χριστόφορου να προστατεύσει τη Στέλλα από την κακομεταχείριση στο φρενοκομείο προσφέρουν νέα επίπεδα έντασης και αναταραχής στην πλοκή.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like