Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Παράδεισος Των Κυριών 7/12/23: Το Σκοτεινό Σχέδιο της Βικτώριας

Ο Παράδεισος Των Κυριών 7/12/23: Ο Φώτης λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τη Βικτώρια, η οποία του προτείνει μια συνάντηση για να συζητήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα.

Ο Παράδεισος Των Κυριών 7/12/23: Το Σκοτεινό Σχέδιο της Βικτώριας

Συγκεκριμένα, του ζητά να εκτελέσει μια δύσκολη αποστολή: να απομακρύνει τους Ρένο και Αποστόλη από τον δρόμο της, υποσχόμενη ανταλλαγή υπηρεσιών. Ο Φώτης, γνωρίζοντας καλά το παρελθόν της Βικτώριας ως παιδί του ορφανοτροφείου, υπακούει στο αίτημα της και αρχίζει να εκπονεί σχέδια για να εκτελέσει αυτήν την επικίνδυνη αποστολή.

Καθώς πλησιάζει η μέρα του γάμου της Γεωργίας με τον Πάρη, όλοι συγκεντρώνονται για να ευχηθούν το καλύτερο στο ζευγάρι. Την ίδια στιγμή, η Δωροθέα αντικρίζει τον Αποστόλη στο δωμάτιό της. Αυτός της ζητά να τον βοηθήσει κρυφόντας τον, αλλά εκείνη τον απορρίπτει. Σε άλλο μέρος, ο Πάρης παρατηρεί τον πατέρα του να εγκαταλείπει το σπίτι τους, και ο πατέρας του εξηγεί ότι έχει την πρόθεση να αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Αποφασίζουν να συναντηθούν για να συζητήσουν, αλλά οι απαντήσεις που λαμβάνει ο Πάρης δεν τον πείθουν και διατηρεί τις αμφιβολίες του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like