Ο Παράδεισος Των Κυριών 30/11/23: Νεκρός Ο Αποστόλης

Ο Παράδεισος Των Κυριών 30/11/23: Η Δωροθέα ενδέχεται να θεωρεί ότι ο πλούσιος έχει τα πάντα, αλλά η σύζυγος του Σωτήρη αποδεικνύει το αντίθετο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών 30/11/23: Νεκρός Ο Αποστόλης

Αρνούμενη όχι μόνο να δεχτεί μια ανήθικη πρόταση για να μην χωρίσει με τον Σωτήρη – ένα σχέδιο που είχε στήσει ο Αποστόλης για να χωρίσει την Όλγα από τον Σωτήρη – αλλά επίσης ενημερώνει τον Σωτήρη για μια μυστηριώδη άγνωστη που την πλησίασε. Αυτή η γυναίκα αρνήθηκε επίμονα να αποκαλύψει το όνομά της. Ο εκτελεστής του Σίμου, Ρένος, επιχειρεί να απομακρύνει τον Αποστόλη από το παιχνίδι, στήνοντας παγίδα έξω από το σπίτι της Μάγιας.

Ο Αποστόλης τον καταλαβαίνει και προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά δεν προλαβαίνει. Η αντίδρασή του είναι αργή και η σφαίρα βρίσκει τον στόχο της. Η Μάγια, διαπιστώνοντας τον Αποστόλη τραυματισμένο, ενεργεί γρήγορα για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Αμέσως ενημερώνονται η Όλγα και ο Πάρης, οι οποίοι, μετά το πρώτο σοκ, σπεύδουν στο νοσοκομείο. Η επιστροφή του Αποστόλη, ιδίως τώρα που η μοναδική μάρτυρας, η Λιζέτα, έχει πεθάνει, διαμορφώνει ένα νέο κεφάλαιο στην αιματηρή σύγκρουση. Κύριος στόχος του είναι η Βικτώρια, η οποία φέρεται υπεύθυνη για όλες τις δολοφονίες που έχουν συμβεί.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More