Ο Παράδεισος Των Κυριών 28/11/23: Η Λιζέτα υπό την απειλή όπλου εκτελεί εντολές

Ο Παράδεισος Των Κυριών 28/11/23: Οι πλημμύρες στο χωριό προκαλούν μεγάλη ανησυχία, ιδίως στο ζαχαροπλαστείο “Παράδεισο” και στον Βλησσάρη. Η Ματούλα αντιμετωπίζει δύσκολη κατάσταση μετά την αποκάλυψη ότι η αυτοκτονική προσπάθεια της Στέλλας ήταν σκηνοθετημένη. Η Σύρμω προσφέρει ελπίδα στη Ζηνοβία με μια ιδέα για τον γιο της. Ο Πάρης παρατηρεί περίεργες κινήσεις από Δωροθέα και Σίμο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών 28/11/23: Η Λιζέτα υπό την απειλή όπλου εκτελεί εντολές

Η Λιζέτα, υπό απειλή όπλου και μπροστά σε στημένη κάμερα, υποκύπτει στις εντολές της Βικτώριας, σκοτώνοντας έναν άνδρα που μοιάζει με τον Άγη. Ωστόσο, ο Άγης σκοτώνεται πραγματικά από τη Βικτώρια, η οποία χρησιμοποιεί τη Λιζέτα για να φτιάξει το τέλειο άλλοθι. Η Πολυξένη ενημερώνει τους Μπουραντά για ένα ανώνυμο γράμμα που κινδυνεύει να αποκαλύψει την εξαφάνιση του Άγη. Ο Χριστόφορος, αντίθετα προς τη Βικτώρια, ενημερώνει την αστυνομία.

Ο Αποστόλης, βλέποντας τη σχέση της Όλγας με τον Σωτήρη, αποφασίζει να τους χωρίσει. Η υγεία της Στέλλας προκαλεί ανησυχία, με τις κλινικές εξετάσεις να είναι καλές αλλά τη ψυχολογική εικόνα της θολή. Ο Πάρης, υποψιασμένος από τα τηλεφωνήματα, ρωτά τη Δωροθέα για τον πατέρα του. Η αστυνομία αναζητά ίχνη ζωής του Άγη.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More