Ο Παράδεισος Των Κυριών 12/10/23: Ο Σίμος ξεμπροστιάζει την Μιράντα

Ο Παράδεισος Των Κυριών 12/10/23: Ο Πασχάλης λαμβάνει ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα από τον αδελφό του, το οποίο περιέχει νέα που θα τον συγκλονίσουν. Η αντίδρασή του αναμένεται με αγωνία, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσει μια απρόβλεπτη κατάσταση.

Ο Παράδεισος Των Κυριών 12/10/23: Ο Σίμος ξεμπροστιάζει την Μιράντα

Στο μεταξύ, η Γεωργία ανακαλύπτει μια σειρά από αλήθειες σχετικά με τον σύντροφό της, τον Πάρη. Η αντίδρασή της αντιμετωπίζεται με αναστάτωση και αγωνία, καθώς πρέπει να αποφασίσει πώς θα συνεχίσει η σχέση τους. Ο Σωτήρης, επισκεπτόμενος το σπίτι του Χρήστου, ανακαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό που κρύβεται στο μέσα δωμάτιο.

Οι παράξενοι ήχοι που ακούει τον κάνουν να αναρωτηθεί και να ετοιμαστεί να διαπιστώσει την αλήθεια. Ταυτόχρονα, ο Χριστόφορος αποκαλύπτει στην Βικτώρια τον πραγματικό λόγο που αποφεύγει τη Δωροθέα, θέτοντας τα πράγματα σε νέο φως. Ο Ντίνος προτείνει μια αλλαγή που θα επηρεάσει τον Παράδεισο και θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Τέλος, μια γυναίκα βρίσκεται νεκρή, δημιουργώντας ακόμη περισσότερη αναστάτωση στην κοινότητα. Ο Σίμος μαθαίνει πληροφορίες από τον Ρένο για το παρελθόν της Μιράντας και ετοιμάζεται να τις αποκαλύψει στον Ντίνο, ξεκινώντας ένα νέο κεφάλαιο ανακαλύψεων και εξελίξεων στην ιστορία.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More