“Ο παπάς μου πήρε τη γυναίκα”! Χαμός στο Βόλο με απατημένο ναυτικό!

Τα καμώματα του 36χρονου έγγαμου ιερέα στο Βόλο, ο οποίος φέρεται να είχε σχέση με τη σύζυγο του ναυτικού, κάνουν το γύρο του διαδικτύου…

Μετά τη δημοσίευση του θέματος από την Espresso, έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση. Μάλιστα η υπόθεση έγινε γνωστή και στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος. Σύμφωνα με την καταγγελία του ίδιου του ναυτικού, ο ιερέας, εφημέριος σε μεγάλο ναό της πόλης, φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την απουσία του ναυτικού για να πλησιάσει τη σύζυγό του. Όπως λέει, όταν έμαθε τι γινόταν πίσω από την πλάτη του, το παράνομο ζευγάρι κλέφτηκε μαζί με τον οκτάχρονο γιο του.

“Μου πήρε τη γυναίκα, μου διέλυσε το σπίτι και δεν με αφήνουν να δω το παιδί μου. Εγώ δούλευα σαν το σκυλί στα καράβια και αυτός έμπαινε στο σπίτι μου και τα «έριχνε» στη σύζυγό μου. Δεν σεβάστηκε τίποτα, ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου ούτε και τα ράσα που φορά” καταγγέλλει στην Espresso ο προδομένος ναυτικός.

“Γνωριζόμαστε από παιδιά. Έχουμε την ίδια ηλικία και ήμασταν συμμαθητές. Το 2005 κάναμε παρέα όλοι μαζί και εκείνος είχε ήδη παντρευτεί. Εγώ όμως έπρεπε να έρθω στον Πειραιά για δουλειά, στα πλοία της γραμμής για Δωδεκάνησα”, υπογράμμισε ο ναυτικός.

“Σύναψε ερωτική σχέση μαζί της, την οποία ανακάλυψα την Πρωτοχρονιά του 2013. Είχα πάει στον Βόλο για να περάσουμε τις γιορτές. Κάποια στιγμή άνοιξα το λάπτοπ και μπήκα στον κάδο απορριμμάτων. Έπαθα σοκ. Υπήρχαν φωτογραφίες της γυναίκας μου με τον παπά. Ήταν στο κρεβάτι μου σε άσεμνες στάσεις. Σε άλλες φωτογραφίες αντάλλαζαν καυτά φιλιά, ενώ υπήρχαν και στιγμιότυπα από βόλτες τους, στις οποίες ο ιερέας ήταν χωρίς τα ράσα του, αλλά με πολιτικά”, κατέληξε ο φερόμενος ως απατημένος άνδρας.

Γνωστή στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος είναι η υπόθεση του ιερέα συνοικιακής εκκλησίας της Νέας Ιωνίας, ύστερα από καταγγελία του απατημένου συζύγου. Ο Σεβασμιώτατος προσπάθησε να διερευνήσει την υπόθεση αλλά οι θέσεις των εμπλεκομένων προσώπων ήταν διφορούμενες και γι αυτό αποφάσισε να στείλει στην υπόθεση στο Εκκλησιαστικό δικαστήριο, ώστε να διαλευκανθούν όλες οι πτυχές της από τη δικαιοσύνη. Λόγω της απεργίας των δικηγόρων, η δίκη καθυστερεί.

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More