Ο παπα-σούζας της Μανίλα: Κάνει κήρυγμα πάνω σε ηλεκτρικό… πατίνι!

O αθεόφοβος ιερέας από τις Φιλιππίνες αποφάσισε να πρωτοτυπήσει για να έρθει κοντά στο ποίμνιό του, κάνοντας το κύρηγμα και λέγοντας με το μικρόφωνο ύμνους περιφερόμενος μέσα στην εκκλησία πάνω σε ένα πατίνι.

Το περιστατικό έγινε viral στο Διαδίκτυο, καθώς τα συνήθη τηλέφωνα τον κατέγραψαν σ’ αυτήν την ιδιαίτερη αντίληψη για την τέλεση των καθηκόντων του.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, ο παπάς απολαμβάνει την τέλεση της λειτουργίας εν τροχώ και οργάνοις, όπως και το εκκλησίασμα το οποίο μάλιστα, μετά το τέλος της παράστασης, τον χειροκροτεί για τις επιδόσεις του στο πατίνι.

Μπορεί βέβαια ο συγκεκριμένος παπάς να είναι άσσος στην ισορροπία πάνω στο hoverboard, όμως τελικά αποδείχτηκε λίγος στο να κρατήσει τις ισορροπίες με τον επίσκοπο της περιοχής, ο οποίος μετά τα παράπονα που δέχτηκε από τους πιστούς, τον οδήγησε στην αποχή για κάποιο διάστημα ώστε να επανεκτιμήσει την… θεολογική του προσέγγιση.

https://www.youtube.com/watch?v=rdSAqSKCExE

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More