Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Γιατρός spoiler: Το μοιραίο λάθος του Αντρέα φέρνει την παραίτηση του

Ο Γιατρός spoiler: Στο αποψινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε τον Αντρέα να υποβάλλει την παραίτησή του από το νοσοκομείο. Ωστόσο, κάποια απρόσμενα γεγονότα θα τον αναγκάσουν να αναθεωρήσει την απόφασή του και να μην αποχωρήσει τελικά. Αυτή η ανατροπή αποκαλύπτει πόσο πολύτιμος είναι για το νοσοκομείο, αλλά και πόσο καλός γιατρός είναι ο Αντρέας.

Ο Γιατρός spoiler: Το μοιραίο λάθος του Αντρέα φέρνει την παραίτηση του

Ίσως ακόμη και περισσότερο απ’ όσο πιστεύει ο ίδιος. Αυτό που αναρωτιόμαστε είναι πώς θα εξελιχθούν οι καταστάσεις στο νοσοκομείο και πώς θα επηρεάσουν τις σχέσεις του Ανδρέα με την Άννα και την Σοφία. Η παραίτηση του Ανδρέα από το νοσοκομείο έρχεται ως έκπληξη, ιδίως για τη Σοφία, η οποία είχε αποφασίσει να του αποκαλύψει το παρελθόν τους.

Ωστόσο, όταν μια παλιά σταρ του ελληνικού κινηματογράφου εμφανίζεται στο νοσοκομείο και απαιτεί να την εξετάσει μόνο ο διευθυντής Ανδρέας Βρεττό, η Σοφία βλέπει μια ευκαιρία να τον πείσει να μείνει. Σε άλλο μέρος την ιστορίας, η Δανάη προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχει με τη μητέρα της, έχοντας δίπλα της για στήριγμα τον Δημήτρη.

Εν τω μεταξύ, ο Ανδρέας κάνει ένα λάθος που μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες, δίνοντας κατά λάθος ένα αποσυρμένο φάρμακο σε μια ασθενή, προκαλώντας της επιληπτική κρίση. Αυτό φέρνει το νοσοκομείο αντιμέτωπο με πιθανές μηνύσεις εκατομμυρίων. Ωστόσο, το λάθος αυτό του Ανδρέα καταλήγει να σώσει την ασθενή και να τη βοηθήσει να ανακάμψει.

Η Άννα εντυπωσιάζεται από τον τρόπο που ο Ανδρέας διαχειρίστηκε την κατάσταση και αποφασίζει να μην δεχτεί την παραίτησή του, ζητώντας του να παραμείνει στο νοσοκομείο. Με αυτήν την ανατροπή, ο Μάρκος βρίσκεται σε δύσκολη θέση και αναγκάζεται να βρει άλλο τρόπο για να αποχωρήσει από το νοσοκομείο.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like