Ο γιατρός – Παρατάει τον Ανδρέα για τον Θοδωρή

Ο γιατρός – Ο Ανδρέας περνάει μια ερωτική βραδιά με την Άννα, το επόμενο πρωί όμως εκείνη του λέει ότι θα συνεχίσει τη ζωή της με τον Θοδωρή. Η Σοφία περνά ένα βράδυ με τον Μιχάλη, μετά όμως έρχονται οι αποκαλύψεις…

Ο γιατρός – Παρατάει τον Ανδρέα για τον Θοδωρή

H Σοφία αποφασίζει να μιλήσει στον Ανδρέα για τη σχέση τους πριν και από το ατύχημα, αλλά τους διακόπτει η Κέλλυ, που έρχεται στο νοσοκομείο έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο. Η Σοφία αναλαμβάνει τη θεραπεία της, ενώ ο Ανδρέας και η Άννα μπαίνουν στη διαδικασία να ψάξουν την «κρυφή» ζωή της κόρης τους. Την ίδια στιγμή, οι σχέσεις του Δημήτρη και της Δανάης γίνονται ακόμα χειρότερες όταν αναλαμβάνουν τη «Βίκυ Love», μια influencer που σκανδαλίζει όλο το ανδρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Ο Ανδρέας, προσπαθώντας να πείσει την Κέλλυ να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, την καλεί σε δείπνο μαζί με την Άννα. Ο Δημήτρης συνεργάζεται με την Εύα για τη θεραπεία μιας γυναίκας αστροναύτη, η οποία παθαίνει κρίσεις πανικού και θέλει να το κρύψει από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος. Η Σοφία συγκρούεται με τον Μιχάλη, που της λέει να προχωρήσει τη ζωή της χωρίς τον Ανδρέα.

Στο μεταξύ, η εισαγωγή ενός ασθενούς αναστατώνει τον Λεωνίδα, καθώς Πρόκειται για έναν άνθρωπο που είχε βασανίσει τον ίδιο και την οικογένειά του και αποφασίζει να τον αφήσει να πεθάνει…Ο Ανδρέας μετά τη βραδιά που πέρασε με την Άννα της ζητά να είναι και πάλι μαζί, όμως εκείνη του λέει ότι με τον Θοδωρή σκοπεύουν να κάνουν οικογένεια μαζί.

Η Σοφία, βλέποντας τον Ανδρέα σε περίεργη κατάσταση, πιστεύει ότι δεν έχει πλέον μέλλον μαζί του και καταλήγει να περάσει ένα βράδυ με τον Μιχάλη. Το επόμενο πρωί εκείνος μοιράζεται μαζί της κάποια κρυφά του συναισθήματα. Ο Ανδρέας συνειδητοποιεί ότι, αντί με τον καιρό να θυμάται κομμάτια από το παρελθόν του, ξεχνάει ακόμα περισσότερα και αρχίζει να ανησυχεί μήπως η φαρμακευτική αγωγή που παίρνει του κάνει κακό.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More