Ο γιατρός – Κοντράρονται για την θέση στο Νοσοκομείο

Ο γιατρός – Δέκα χρόνια πριν… Ο Ανδρέας έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής του: Να γίνει ο νέος διευθυντής της Παθολογικής. Την ίδια θέση όμως κυνηγάει και ο Μάρκος, πράγμα που τους βρίσκει σε μια κόντρα για το ποιος θα αποδείξει ότι την αξίζει περισσότερο.

Ο γιατρός – Κοντράρονται για την θέση στο Νοσοκομείο

Μη θέλοντας να χάσει τον εαυτό του σε αυτή την κόντρα, ο Ανδρέας αποφασίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Να είναι κοντά στους ασθενείς του, «ξέρω πώς να τους κερδίζω και να αποδείξω πως είμαι ο καλύτερος! Δεν πρόκειται να χάσω τον εαυτό μου και να τον ρίξω για να κερδίσω τον Μάρκο, έχω όλα τα προσόντα για να το κάνω τίμια», λέει.

Ανάμεσα στους ασθενείς που τότε ο Ανδρέας είχε σώσει αποκαλύπτεται πως είναι ο Δημήτρης, ο οποίος όταν ήταν 16 χρονών, είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και είχε σωθεί χάρη στον Ανδρέα. Συγκεκριμένα τον έσωσε από εμβολή αερίου στο αίμα του, η οποία κόντεψε να τον οδηγήσει στον θάνατο, αλλά χρειάστηκε να του κόψουν το δεξί του πόδι κάτω από το γόνατο. Από τότε ήξερε ότι ήθελε να γίνει γιατρός.

Στο μεταξύ, ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας της Αννας ανατρέπει τις ισορροπίες και τη φέρνει μαζί με τον Ανδρέα στα όριά τους. Αν και στην αρχή ο γιατρός δεν καταφέρνει να σταθεί στο πλευρό της, τελικά συνειδητοποιεί ότι το πιο σημαντικό γι’ αυτόν είναι οι άνθρωποι που έχει γύρω του, με αποτέλεσμα να ξεχνάει τους και νόνες και να γίνεται ο γνωστός παρορμητικός Ανδρέας.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More