Ο Γιατρός 2ος κύκλος: Πότε κάνει πρεμιέρα

Ο Γιατρός 2ος κύκλος: Ο 2ος κύκλος της επιτυχημένης σειράς “Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος” με τον τηλεοπτικό γιατρό Αλί Βεφά επιστρέφει στον ΣΚΑΪ τη Τρίτη 6 Ιούλιου και μάλιστα στην prime time ζώνη του καναλιού όπου και θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21.00.

Ο Γιατρός 2ος κύκλος: Πότε κάνει πρεμιέρα

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος, η σειρά που καθήλωσε στον πρώτο κύκλο της τους τηλεθεατές επιστρέφει δριμύτερη στον ΣΚΑΪ με τον δεύτερο κύκλο και με πολλές ανατροπές.

Να θυμίσουμε ότι η σειρά είχε διακοπεί στην Ελλάδα καθώς δεν υπήρχε στοκ επεισοδίων – λόγω της πανδημίας του κορονοϊού – για να μπορέσει να κρατηθεί στον αέρα.

Η σειρά που ασχολήθηκε με την ιστορία ενός αυτιστικού γιατρού και κατάφερε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο να μαγνητίσει τα βλέμματα χιλιάδων τηλεθεατών, θα επιστρέψει στις οθόνες μας με κάποιες αλλαγές στο καστ.

Πιο συγκεκριμένα από το νέο αυτό κύκλο, θα απουσιάζουν δύο εκ των βασικών πρωταγωνιστών της σειράς. Η Μερβέ Ντιζντάρ, η οποία υποδυόταν την Ντάμλα (βοηθό του Τάνζου στη χειρουργική μονάδα). Καθώς επίσης και η Οζγκέ Οζντέρ που τη γνωρίσαμε ως Κιβιλτζίμ και βρισκόταν συνεχώς στο επίκεντρο των συγκρούσεων μέσα στο νοσοκομείο.

Από πλευράς παραγωγής αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι η αποχώρηση και των δύο ηθοποιών από τη σειρά έχει να κάνει με τους ρόλους τους, οι οποίοι βάσει σεναρίου ολοκληρώθηκαν. Βέβαια η Οζγκέ Οζντέρ όταν ρωτήθηκε σχετικά από τους θαυμαστές της στα social media δήλωσε ότι η όλη απόφαση αποτέλεσε και γι’ αυτήν μια μεγάλη έκπληξη, καθώς όπως τόνισε προήλθε από πρωτοβουλία των παραγωγών της σειράς.

Ο γιατρός επεισόδιο 1 – 2ος κύκλος – ΣΚΑΪ

Μια συνηθισμένη μέρα εκτυλίσσεται στο Νοσοκομείο Μπερχαγιάτ, μέχρι τη στιγμή που καταφτάνουν δύο επείγοντα περιστατικά: δύο άντρες τραυματίστηκαν σε τροχαίο και χρειάζονται άμεσα βοήθεια.

Ο ένας μπαίνει επειγόντως στο χειρουργείο με τον Φέρμαν και τον Τάνζου, ενώ ο άλλος μένει στη φροντίδα της Νάζλι. Κανείς δεν ξέρει ακόμα τι σχέση είχαν μεταξύ τους οι δυο τραυματίες ή πώς έγινε το τροχαίο, όμως σύντομα η αλήθεια θα αποκαλυφθεί με τον πιο τραγικό τρόπο.

Εν τω μεταξύ, ως συνήθως, η Μπελίζ μαλώνει με την Κιβιλτσίμ, η οποία είναι πια σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, και ο Τάνζου, ως συνήθως, εξοργίζεται με τον Ντορούκ, τον νέο βοηθό χειρουργείου που έφτασε καθυστερημένος την πρώτη μέρα στη δουλειά. Ώσπου ξαφνικά ένα φρικτό ατύχημα βυθίζει ολόκληρο το νοσοκομείο στο χάος.

Η αστυνομία και η πυροσβεστική προσπαθούν να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο, ενώ οι γιατροί του νοσοκομείου τρέχουν να σώσουν όποιον μπορούν. Ανάμεσα στους βαριά τραυματίες είναι και ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο που κανείς δεν μπορεί να αναγνωρίσει. Και την πιο κρίσιμη στιγμή του χειρουργείου, ο Αλί θα πρέπει να πάρει μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις της ζωής του.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More