Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ο Γιατρός 24/10/23: Ο Ανδρέας εμπόδιο στα σχέδια του Λεωνίδα

Ο Γιατρός 24/10/23: Ο Ανδρέας προσπαθεί να πείσει την Κέλλυ να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία με μια διαφορετική προσέγγιση. Αυτός την προσκαλεί σε ένα δείπνο μαζί με την Άννα, αλλά ο πραγματικός του στόχος είναι να τις πείσει και τις δύο να υιοθετήσουν οικογενειακή ψυχοθεραπεία, με σκοπό να επαναφέρει την ειρήνη και την αρμονία στη σχέση τους.

Ο Γιατρός 24/10/23: Ο Ανδρέας εμπόδιο στα σχέδια του Λεωνίδα

Ο Δημήτρης, αντιλαμβανόντας ότι η Δανάη συνεχίζει να τον αποφεύγει, αποφασίζει να συνεργαστεί με την Εύα για να βοηθήσουν μια γυναίκα αστροναύτη που πάσχει από κρίσεις πανικού. Η αστροναύτης, υποχρεωμένη να κρατήσει την κατάστασή της κρυφή από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος, αποκαλύπτει τα βάθη της ψυχής της σε αυτούς τους δύο επαγγελματίες, που αποφασίζουν να τη στηρίξουν στη δύσκολη αυτή περίοδο.

Η Σοφία βρίσκεται σε σύγκρουση με τον Μιχάλη, ο οποίος της συμβουλεύει να αφήσει πίσω τις προσπάθειες με τον Αντρέα και να επικεντρωθεί στη δουλειά της. Επηρεασμένη από αυτά τα λόγια, αναρωτιέται εάν η σχέση της με τον Αντρέα πράγματι επηρεάζει αρνητικά την επαγγελματική της ζωή.Τέλος, ο Λεωνίδας αντιμετωπίζει μια σημαντική επιλογή όταν φέρνεται ένας ασθενής από το παρελθόν του.

Ο άνθρωπος αυτός είχε υποστεί διώξεις και βασανιστήρια κατά την προσπάθειά του να δραπετεύσει από την Αφρική και να φτάσει στην Ελλάδα. Ο Λεωνίδας, πιστός στον όρκο που είχε δώσει στον Ιπποκράτη, αναλαμβάνει την περίθαλψη του ασθενούς, αγωνιζόμενος για τη δικαιοσύνη και την επιβίωσή του. Παρόλα αυτά, ο Ανδρέας είναι αποφασισμένος να προστατεύσει τον ασθενή και να του προσφέρει τη θεραπεία που χρειάζεται, αντιτασσόμενος στην απόφαση του Λεωνίδα.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like