Ο Γιατρός 23/10/23: Η Σοφία του μιλάει για τη σχέση τους πριν το ατύχημα

Ο Γιατρός 23/10/23: Η Σοφία, μετά από την προτροπή του Μιχάλη, αποφασίζει να μιλήσει στον Ανδρέα για τη σχέση τους πριν το ατύχημα. Ωστόσο, κάτι απροσδόκητο τους διακόπτει: η Κέλλυ βιώνει ένα λιποθυμικό επεισόδιο και εισέρχεται επειγόντως στο νοσοκομείο. Η Σοφία αναλαμβάνει τη θεραπεία της, ενώ ο Ανδρέας και η Άννα ξεκινούν έρευνα για να αποκαλύψουν την κρυφή ζωή της κόρης τους και να βρουν απαντήσεις για την κατάστασή της.

Ο Γιατρός 23/10/23: Η Σοφία του μιλάει για τη σχέση τους πριν το ατύχημα

Καθώς προχωρούν, αντιμετωπίζουν αλήθειες που τους πληγώνουν βαθιά, μαζί με ένα μυστικό από το παρελθόν της Κέλλυς, που έχει χαράξει βαθιά τον ψυχισμό της. Παρά την πονηρή φύση αυτών των ανακαλύψεων, η αλήθεια είναι αναπόφευκτη.

Ταυτόχρονα, οι σχέσεις του Δημήτρη και της Δανάης παγώνουν, μετά από την άρνηση του Δημήτρη να συνοδεύσει τη Δανάη σε ένα χαλαρωτικό ΣΠΑ. Η κατάσταση χειροτερεύει ακόμη περισσότερο όταν αναλαμβάνουν τη φροντίδα της “Βίκυ Love”, μιας εντυπωσιακής influencer που φαίνεται να προκαλεί αναταράξεις στο ανδρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Καθώς ο Δημήτρης και η Δανάη αναλαμβάνουν την φροντίδα της “Βίκυ Love”, ανακαλύπτουν περισσότερα για το πρόσωπό της που δεν φαίνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, ανακαλύπτουν πτυχές της προσωπικότητάς της που ξεπερνούν την επιφανειακή της εικόνα.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More