Ο Γιατρός 10/10/23: Το λάθος του Ανδρέα σώζει την ασθενή

Ο Γιατρός 10/10/23: Η παραίτηση του Ανδρέα από το νοσοκομείο έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Αυτό συνέβη κυρίως λόγω της Σοφίας, η οποία είχε αποφασίσει να του μιλήσει για το παρελθόν τους. Ωστόσο, όταν στο νοσοκομείο εμφανίζεται μια παλιά σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και αρνείται να την εξετάσει οποιοσδήποτε άλλος εκτός από τον διευθυντή Ανδρέα Βρεττό.

Ο Γιατρός 10/10/23: Το λάθος του Ανδρέα σώζει την ασθενή

Η Σοφία βρίσκει την ευκαιρία να τον ζητήσει άτυπα να επιστρέψει. Την ίδια στιγμή, η Δανάη προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχει με τη μητέρα της, έχοντας δίπλα της για στήριγμα το Δημήτρη. Ωστόσο, ο Ανδρέας κάνει κατά λάθος το λάθος να δώσει ένα αποσυρμένο φάρμακο σε μια ασθενή, προκαλώντας επιληπτική κρίση.

Αυτό φέρνει το νοσοκομείο αντιμέτωπο με πιθανές μηνύσεις εκατομμυρίων. Τελικά, αυτό το λάθος του Ανδρέα καταλήγει να σώσει την ασθενή και να τη βοηθήσει να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η Άννα, εντυπωσιασμένη από τον τρόπο που ο Ανδρέας διαχειρίστηκε την κατάσταση, αποφασίζει να μην δεχτεί την παραίτησή του και του ζητά με κάποιον τρόπο να παραμείνει στο νοσοκομείο. Με αυτό το νέο δεδομένο, ο Μάρκος αναγκάζεται να βρει άλλο τρόπο για να απαλλαγεί από αυτόν.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More