Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ντόλτσε Βίτα: Δεν θα πιστεύεις ποιος επρόκειτο αρχικά να είναι ο Αντώνης Καλούδης

Απίστευτη αποκάλυψη για τη σειρά Ντόλτσε βίτα έκανε πασίγνωστος ηθοποιός.

Η αγαπημένη κωμική σειρά που ξεκίνησε να προβάλλεται το 1995 αποτελεί πλέον μία διαχρονική τηλεοπτική αξία και η πρώτη της επανάληψη στο νέο Mega σάρωσε σε τηλεθέαση. Σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις η Άννα Παναγιωτοπούλου μίλησε για τον συμπρωταγωνιστή της Θανάση Ευθυμιάδη υποστυηρίζοντας πως πήρε το ρόλο με μέσο.

Τώρα έρχεται μία νέα αποκάλυψη για τον τηλεοπτικό Αντώνη Καλούδη που θα συζητηθεί. Συγκεκριμένα ο Κώστας Κρομμύδας αποκάλυψε στην κάμερα του Πρωινού πως αυτός επιλέχθηκε αρχικά για τον ρόλο του γοητευτικού μεσσολογγίτη.

Ο ίδιος υποστήριξε πως ήταν στο τρίτο έτος της σχολής όταν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης τον πρότεινε στον Αλέξανδρο Ρήγα: «Εγώ τότε, παρότι έκανα δοκιμαστικό και με ήθελαν για τον ρόλο, είχα ψωνιστεί με το θέατρο τότε και έλεγα δεν θα κάνω ποτέ τηλεόραση στη ζωή μου -ήμουν στο Εθνικό Θέατρο και είχα και έναν μικρό ρόλο στην Επίδαυρο- και είπα όχι… Δεν ήξερα βέβαια, όταν αρνήθηκα, ότι αυτό θα γινόταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τηλεόρασης».

Δείτε το βίντεο:

Η απόλυτη κωμωδία των Ρήγα – Παπαπέτρου που προβλήθηκε από το Μεγάλο κανάλι τις σεζόν 1995-96 και 1996-97 παρουσίαζε τον απαγορευμένο έρωτα μίας ώριμης ηλικιακά χήρας, με τον αρραβωνιαστικό της κόρης της.

You might also like