Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ντοκουμέντο σοκ: Η στιγμή της σύλληψης του Τάσου Τσιουχάρα μπροστά στη νεκρή γυναίκα του

Συγκλονίζει η στιγμή της σύλληψης του Τάσου Τσιουχάρα μπροστά στη νεκρή γυναίκα του, Ανθή Λινάρδου.

Πάγωσε ολόκληρη η Ελλάδα από την αποκάλυψη ότι η άτυχη μητέρα τριών μικρών παιδιών στο Βελβεντό της Κοζάνης, Ανθή Λινάρδου, δολοφονήθηκε από τον ίδιο τον σύζυγό της.

Σε όλη την χώρα, οι άνθρωποι διαβάζουν και ξαναδιαβάζουν την είδηση και τις λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας θέλοντας να βεβαιωθούν ότι έχουν καταλάβει αυτό που δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους.

Οτι ο Τάσος Τσιουχάρας στραγγάλισε την σύζυγό του Ανθή Λινάρδου κι έπειτα -θέλοντας να ξεγελάσει τους αστυνομικούς- ισχυρίστηκε ότι η 37χρονη εξαφανίστηκε περιέργως το βράδυ του Σαββάτου αφού προηγουμένως είχε βγει για ποτό μόνη…

Λίγα 24ωρα μετά, ο πεθερός της 37χρονης προέβη στον αδιανόητο ισχυρισμό ότι η 37χρονη είχε παράνομη σχέση και αποφάσισε να εγκαταλείψει την οικογένειά της για να ζήσει το έρωτά της.

Δυστυχώς, η μητέρα των τριών παιδιών είχε δολοφονηθεί από τον σύζυγό της.Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ ερευνούν τώρα αν ο πατέρας του δολοφόνου γνώριζε και κάλυπτε τον γιο του ή παραπλανήθηκε κι αυτός από τους ισχυρισμούς του Τάσου Τσιουχάρα.

Το protothema.gr δημοσιεύει βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της σύλληψης του συζύγου της Ανθής Λινάρδου.

https://www.youtube.com/watch?v=6iWqyf8IipY

Μεσημέρι Τετάρτης. Η ώρα είναι λίγο πριν τις τρεις και μισή το μεσημέρι. Έπειτα από πολύωρη ανάκριση και αφού έχουν ερευνήσει το σπίτι του ζευγαριού, οι αστυνομικοί με τον σύζυγο της 37χρονης πηγαίνουν στο χωράφι του δολοφόνου. Το σκαπτικό μηχάνημα προδίδει ότι τα μαντάτα δεν είναι καλά…

Στο βίντεο οι αστυνομικοί συνοδεύουν τον Τάσο Τσιουχάρα σε κάθε του βήμα. Αφού εντοπίζουν το σημείο που έχει θάψει την 37χρονη σύζυγό του, του περνούν χειροπέδες και τον οδηγούν στο αστυνομικό τζιπ το οποίο θα τον μεταφέρει στην Ασφάλεια Κοζάνης.

Η αστυνομία έχει διαλευκάνει την υπόθεση. Δυστυχώς όμως είναι πια πολύ αργά για την 37χρονη. Τα τρία παιδιά τους έχασαν την μητέρα τους. Ο δολοφόνος, ακόμη κι αν κάποτε ζητήσει συγγνώμη, προέβη σε μια πράξη η οποία δεν μπορεί να αλλάξει.

Για την Ανθή Λινάρδου δεν υπάρχει επιστροφή. Τα λόγια που ψελλίζει ο πατέρας της μένουν χαραγμένα στην μνήμη: «Πάει, το έχασα το παιδί μου».

Δείτε το βίντεο με τη σύλληψη του Τάσου Τσιουχάρα:

https://www.youtube.com/watch?v=13BGz905vS4

You might also like