Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Netflix ταινίες: Η πρώτη ελληνική παραγωγή είναι γεγονός

Netflix ταινίες: Το… πράσινο φως από το Netflix περιμένει ο Θοδωρής Παπαδουλάκης για να γίνει πραγματικότητα η πρώτη ελληνόφωνη ταινία με την υποστήριξης της διάσημης πλατφόρμας.

Netflix ταινίες: Η πρώτη ελληνική παραγωγή είναι γεγονός

Τον βρήκαν στην Κρήτη, εκεί όπου ζει και εργάζεται με την ομάδα του. «Ναι, είναι αλήθεια», λέει, «πως αυτή την εποχή, εδώ και καιρό μάλιστα, πατάμε σε δύο ταμπλό, Νetflix και Mega.

Netflix ταινίες: Η πρώτη ελληνική παραγωγή είναι γεγονός

Ταινία και σίριαλ. Περιμένω με ανυπομονησία το “ναι” του Νetflix για την πρώτη ελληνόφωνη ταινία με την υποστήριξη της διάσημης πλατφόρμας, που δεν είναι άλλη από το έργο του Νίκου Καζαντζάκη «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται». Ένα έργο που θα μου επιτραπεί να πω, με παγκόσμιες και διαχρονικές αξίες. Το προσαρμόσαμε στη σύγχρονη εποχή, μας πήρε χρόνια το γράψιμο και ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης για την πολύτιμη βοήθεια της. Το έργο θα στηρίζεται σε Έλληνες ηθοποιούς -δεν μπορώ να πω ονόματα- αλλά και σε Άγγλους. Και όταν λέμε πως ένα τέτοιο έργο μεταφέρεται στη σύγχρονη εποχή, μερικά πράγματα, όπως ο ξεριζωμός, οι πρόσφυγες, είναι διαχρονικά. Δεν θα λείπουν.

Δεν θα το συνδέσουμε, όμως, με την οθωμανική αυτοκρατορία. Ο πασάς κάλλιστα μπορεί να είναι ένας μεγάλος, σημερινός επενδυτής. Ως θαυμαστής του έργου του Καζαντζάκη, πρόσεξα πολύ εγώ και η ομάδα μου τις έννοιες και τα συναισθήματα, σε μοντέρνα μετάφραση. Στην αρχή σκεφτήκαμε και μια εκδοχή το έργο να αναφέρεται στο μέλλον ύστερα από μια πανδημία»…

Ομως, ο Θοδωρής Παπαδουλάκης βρίσκεται στο τελικό στάδιο συζητήσεων με το Μega για τη σειρά «Κομάντο και δράκοι». Πρόκειται για ένα νεανικό σίριαλ μυστηρίου, καλοκαιρινό, όπου μια οικογένεια από την Αθήνα, την εποχή του κορονοϊού πηγαίνει να μείνει σε ένα χωριό της Κρήτης. Το παιδιά γίνονται μια παρέα και σιγά-σιγά μυστικά ανακαλύπτονται καλά κρυμμένα και μια Βεντέτα που κανείς δεν θέλει να θυμάται.

Πηγή Secret

You might also like