Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

NEO ΣΟΚ: Η κατάθεση που τα ανατρέπει όλα – Τι σχέση είχε το τέρας που δολοφόνησε την μικρή Άννυ με τον Βούλγαρο φίλο του;

Ατάραχος, χωρίς να κυλήσει ούτε ένα δάκρυ από τα μάτια του, ο πατέρας-κτήνος, ο 27χρονος… Σάββας, περιέγραψε σήμερα με κάθε λεπτομέρεια στον ανακριτή το πώς τεμάχισε και «εξαφάνισε», ουσιαστικά, την τετράχρονη κόρη του.

Τα αποσπάσματα από τις καταθέσεις των τριών πρωταγωνιστών της υπόθεσης στην Αστυνομία χθες, που φέρνει σήμερα στο φως το iefimerida.gr προκαλούν σοκ.

Ο δολοφόνος Σάββας περιγράφει καρέ καρέ το πώς εξαφάνισε το παιδί, η μητέρα της μικρής Αννυς τα όσα της έλεγε από το τηλέφωνο ο 27χρονος, ενώ εκείνη βρισκόταν στη Γερμανία, για την εξαφάνιση του παιδιού, ενώ τέλος ο φίλος και συγκάτοικος του πατέρα-κτήνους αποκαλύπτει ότι είχαν σχέση. Μια τραγική ιστορία που καθώς οι λεπτομέρειές της αποκαλύπτονται ώρα με την ώρα σοκάρει όλο και περισσότερο.

«Είχα σχέση με τον 27χρονο»

Εντωμεταξύ, κατάθεση στις Αρχές έδωσε και ένας ακόμη ομοεθνής φίλος του δολοφόνου ο οποίος είπε πως ήταν ζευγάρι με τον Σάββα στο παρελθόν. «Με το Σάββα γνωριστήκαμε το 2007. Αυτός τότε ήταν ζευγάρι με μια τραβεστί, τη Ρόζα. Επειδή έκανα παρέα με τη Ρόζα γνώρισα και το Σάββα. Το 2008 γίναμε ζευγάρι με το Σάββα και μέναμε σε ξενοδοχεία. Ήμασταν ζευγάρι μέχρι το 2010»

You might also like